Tomáš Hrábek Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Pro ilustraci, se podívejte, kolik nečistot se drží i ve zdánlivě čistém světlém interiéru a sedačkách. Tím že interiéry čistím, nenechal jsem ani své nové citigo bez péče. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CitiGo Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 no teda to se mám na co těšit ještě že mám černej interiér ... používal si nějakej čistící přípravek ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubomir.kozak Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Mohu se zeptat čím jsi to čistil? Parní vysavač? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomáš Hrábek Posted March 27, 2016 Author Share Posted March 27, 2016 Čistím to tepovacím přístrojem (něco jako vysavač s kropením čistícím přípravkem). Ručně tohle neuděláte. I když máte tmavé sedačky, tak nečistoty jsou stejné, nebo z praxe, větší. Lidé tmavé sedačky dávají čistit později, protože světlé jsou vidět znečištěné dříve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danikd Posted June 1, 2016 Share Posted June 1, 2016 A pak jsou lide kteri maji cistejsi auto nez doma v obyvaku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karel1991 Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Mám světlé sedačky a špína je tam hodně vidět. Už jsem zkusil vyčistit...ani se mi nechtělo věřit, kolik z toho bylo nečistot! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts