suri. Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 už som ti písal že mám náhradu tej 3T0 a má číslo 3AA959772 , mám ju v aute už rok a je to ok , neviem čo ešte chceš počuť , poslal som ti aj screen z etky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myslik22 Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 snad nevadí že se zeptám tady ale uvažuji o výměně sedaček do mé Octavie 2, mám možnost koupě sedaček ze Superba 2 nebo Octavie 3 a chci se zeptat jestli je nějaká šance že by pasovaly jak přední tak zadní, samozřejmě dohromady buď jen z S2 nebo O3, případně by mi stačily i jen přední ale radši bych komplet, díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 7. Duben 2016 Sdílet Vloženo 7. Duben 2016 Mechanicky pujdou predni oboje bez problemu, elektricky se musi vymenit konektory. Vzadu... Z o3 jdou myslim spodky, ale koukni na briskoda, tak to delali, uz si to moc nepamatuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Ahoj. Nechtelo se mi zakladat nove tema. Tak snad me neukmenujete. Mam nabidku na komplet interier i se sound systémem z oII fl ale ja mam pred fl. Bude vse pasovat? Sedacky by mely. Ale jde mi spíš o tapece. A zda bude sedet elektrika. Ja momentalne sound system a zadni vyhrejvani nemam. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Fyzicky bude sediet vsetko (ak zadne tapece su z rovnakej verzie...lift, ci combi), len kabelaz budes musiet dorobit, ak chces aby vsetko fungovalo (SS, vyhrevy) a samozrejme nakodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 SS musí mít ale podle radia, rozlišuje se předFL a FL... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Uvazuji o nexus nebo amundsen. A budu nejspis potrebovat nove komfortní jednotky. Na zadni vyhrev. El sedadlo ridice a SS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Pořád měj na paměti, že SS je docela investice, pokud ho nemáš už s interiérem... SS nemá na komfotku vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Prave je to komplet iterier i ze SS za slusne penize. Si myslim teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Potom amundsen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo 4. Květen 2016 Sdílet Vloženo 4. Květen 2016 Zajedu se na ne podivat a uvidim v jakem to vse bude stavu. Diky za info a rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 18. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 Ahoj chtěl bych se zeptat jestli při výměně sedaček u dvojkové octavie kombi za sedačky RS budou pasovat? a jestli se jen vymění či se musí něco kodovat či napojovat. Když se nebude jednat o výhřev. Díky za rady. A je rozdíl mezi sedačkama RS z kombi či sedanu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 18. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2017 záleží na roku dárce a příjemce, může se lišit konektor airbagu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 20. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2017 Takže maximálně se to muže lišit v konektoru airbegu jinak v ničem?! a pasovat jinak budou i když by se jednalo o sedačky ze sedanu? a pokud se to bude lišit v konektoru tak se musí dokoupit co vše? Jinak díky za radu a reakci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 15. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2020 Zdarec, chci se zeptat, zda by byl nekdo schopen a ochoten sehnat vse potrebne a pote namontovat vyhrivane sedacky. Preferuji nekoho z Vysociny. Da se tato vymena uskutecnit za den?? A taky dulezita otazka na kolik to vyjde. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.