Wojnar Vloženo 5. leden 2023 Sdílet Vloženo 5. leden 2023 Jedno vlákno už tu je. Sloučeno. Mně nevytekl osvěžovač, nepoužívám to, a taky to mám tak. Teda nevím jestli nevytekl původnímu majiteli, ale při koupi jsem měl jen malý nepatrný puchýřek a dnes tak v délce cca 3 cm. Auto mám cca rok. Jak tak koukám napříč internetem, tak je to běžná, byť nepříjemná, věc u O III. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 16. Únor 2023 Sdílet Vloženo 16. Únor 2023 Měnili jste někdo už pravý ofukovač? Po 6 letech se začala projevovat kvalita a chromový rámeček se začal odlepovat. Našel jsem na prodej pouze celý pravý ofukovač, takže předpokládám, že jen lišta vyměnit nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 16. Únor 2023 Sdílet Vloženo 16. Únor 2023 Lištička nejde, ale vrakáče jsou plný těhlech aut. Takže buď tam nebo nový. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 16. Únor 2023 Sdílet Vloženo 16. Únor 2023 OK, díky. Nějaký postup na demontáž asi nevíš, co? Našel jsem na ten středový ofuk. Na boční ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Únor 2023 Sdílet Vloženo 16. Únor 2023 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 16. Únor 2023 Sdílet Vloženo 16. Únor 2023 @wirer Super, děkuji 👍. Teď jenom sehnat něco podobného tomu přípravku na obrázku :-)). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Únor 2023 Sdílet Vloženo 16. Únor 2023 kup dlhsi plochy skrutkovac a ohni jeho koniec :D 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard128 Vloženo 20. Ledna Sdílet Vloženo 20. Ledna Zdravím, chcem sa opýtať či sa niekto stretol už niečím takýmto. Ako začali veľké mrazí urobilo to toto. Ak by náhodou niekto vedel čo stym, bol by som vďačný. Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 20. Ledna Sdílet Vloženo 20. Ledna Bohužel napařený chrom na plastu. Jiná roztažnost. Kdyby auto bylo v záruce, klidně bych to reklamoval, být tebou. Jinak to nezbývá nic jiného, než sehnat ofuk někde po E bazarech. A je to strašně křehký, stačí blbě zabrat při demontáži a hned je tam prasklina. Takže počkat na teplo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard128 Vloženo 20. Ledna Sdílet Vloženo 20. Ledna Auto ma už 10 rokov. Takže reklamácia nič. Vymením to potom cele. Ďakujem za radu 👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 21. Ledna Sdílet Vloženo 21. Ledna Hm, tady zase někdo nehladal. Témata sloučena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.