Leden 5, 20232 r Jedno vlákno už tu je. Sloučeno. Mně nevytekl osvěžovač, nepoužívám to, a taky to mám tak. Teda nevím jestli nevytekl původnímu majiteli, ale při koupi jsem měl jen malý nepatrný puchýřek a dnes tak v délce cca 3 cm. Auto mám cca rok. Jak tak koukám napříč internetem, tak je to běžná, byť nepříjemná, věc u O III.
Únor 16, 20232 r Měnili jste někdo už pravý ofukovač? Po 6 letech se začala projevovat kvalita a chromový rámeček se začal odlepovat. Našel jsem na prodej pouze celý pravý ofukovač, takže předpokládám, že jen lišta vyměnit nepůjde.
Únor 16, 20232 r OK, díky. Nějaký postup na demontáž asi nevíš, co? Našel jsem na ten středový ofuk. Na boční ne.
Únor 16, 20232 r @wirer Super, děkuji 👍. Teď jenom sehnat něco podobného tomu přípravku na obrázku :-)).
Leden 20, 20241 r Zdravím, chcem sa opýtať či sa niekto stretol už niečím takýmto. Ako začali veľké mrazí urobilo to toto. Ak by náhodou niekto vedel čo stym, bol by som vďačný. Ďakujem
Leden 20, 20241 r Bohužel napařený chrom na plastu. Jiná roztažnost. Kdyby auto bylo v záruce, klidně bych to reklamoval, být tebou. Jinak to nezbývá nic jiného, než sehnat ofuk někde po E bazarech. A je to strašně křehký, stačí blbě zabrat při demontáži a hned je tam prasklina. Takže počkat na teplo.
Leden 20, 20241 r Auto ma už 10 rokov. Takže reklamácia nič. Vymením to potom cele. Ďakujem za radu 👍
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.