Ovce Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 (editace) Nazdar chlapci, ve středu jsem byl na pravidelném servisu, kde zjistili, že mě brzo odejde altík. Když mě řekly, že nový stojí 20 000,- a výměnou za orig repas od ŠA 13 500,- šel jsem do kolen. Takže otázka zní měnil už ho někdo? Na kolik tak výjde? Na netu jsem našel různý třeba od Bosche do 9 000,- repas originálu od Lucas za 7 000,-. Další možnost je ho nechat rozebrat a třeba bude stačit výměna ložisek za několik stovek. Dík za rady Editováno: 29. Březen 2016, autor: Ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 By ma tak zaujomalo na zaklade coho maju taketo poznatky. Kolko na tom nas nabehane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjdefort Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 By mě taky teda zajímalo, jak zjistili, že brzo odejde nejčastějš odchází volnoběžka na altíku...jinak celej altík za ty prachy je nesmysl..tady máš originál http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/06f903023e-alternator-110a-oe-17101.html kdyby se teda fakt měnil celej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sven01 Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Keby si ho daval repasovat tak na sk stoji repas cca 100-150€ Zalezi co vsetko treba, ale automaticky sa rovia loziska, uhliky, premeranie, podla potreby regler a diody, pokial ma volnobezku, ta moze byt nakladna. Ale firmu co poznam tak bud ti zrepasuju co im prinesies, alebo ti daju rovnaky uz zrepasovany a stary tam nechas a cena podla modelu a vykonu nikdy som nemal ponuku na viac ako 150€ za druhy kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 29. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 No ono to opravdu asi bude ta volnoběžka, pač kdyby to byl celej altím tak bude špatně dobíjet. Apoň podle mě. Zjistili to tak že je to slyšet takovej kovovej zvuk Jinak mám najeto cca 162 000km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terenius Vloženo 29. Březen 2016 Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Tak pokud dobře dobíjí, tak výměnu volnoběžky Ti udělá skoro každý. Ale pokud Dobíjí špatně tak nejlevnější varianta je najít někoho šikovného kdo udělá komplet repas a máš klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 29. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2016 Neměřil jsem a oni nevím ale baterie je 85% a myslím, že ji nikdo neměnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 4. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 Může mě prosím někdo zjistit jaká ložiska a čísla jsou v alternátoru. Sice ho vyntáme a kouknem zda bude stačit výměna jen ložisek nebo celej altík, ale ať ty čísla nemusím pak nikde shánět pokud by nebyly vidět. Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 Bojim se, ze to ti asi nikdo nezjisti. Sodovka urcite nenabizi nahradni loziska, ale jedine cely alternator... Jedine ze by to uz nekdo delal a poznamenal si to... Mozna by bylo dobre napsat dotaz do nejakeho elektra, ktere se zabyva repasema alternatoru. Nebo tam primo zavolat. Za zeptani nic nedas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 4. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 No já to jen zkouším co kdyby. Nějaká čísla by měli být na ložisku když se vyndají, ale nemusí být čitelná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 (editace) V etke nic take neni: BTW, aspon ja mam 140A altik a nie 110A...tak myslim aj ty budes mat taky....a nie je prave najlacnejsi http://www.cc-autodily.cz/alternator-140-a-1 alebo http://www.cc-autodily.cz/alternator-140a-valeo-1 Este v etke je 03L903023FX a ten by mal byt prave repas. Rovnako sa oznacuju aj vodne pumpy, kde koncove X znaci repasovany kus...ale su to funglovky Editováno: 4. Duben 2016, autor: Kyselinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 4. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 (editace) Tak i kdyby tak furt lepší 6000 než 13 500,- co mě řekli ŠA servisu. Jestli jsem to pochopil v etce nejsou ložiska jako díl. Ještě zkusím se pozeptat a uvidíme Editováno: 4. Duben 2016, autor: Ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 4. Duben 2016 Sdílet Vloženo 4. Duben 2016 Tak v etke su ceny: JZW903021QX - 395€ 03L903023F - 980€ 03L903023FX - 596€ Nevidim, ze by tam bol aj alternator na casti, jedine ako celok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 5. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2016 (editace) Tak mě to nedalo a zajel jsem do AUTO TICHÝ Lysá nad Labem a tam mě řekli to co v Autostylu Trutnov. Nový hodně přes 10 000,- repas(ikdyž to není úplně repas) také kolem nebo lehce přes 10 000,- Ale nechávají je repasovat u místní firmy která se tím živý a za těch několik let neměli větší problém a cena by byla cca 2 500,- Pokud by byla v pr... i volnoběžka tak asi dalších cca 2 000,- Editováno: 5. Duben 2016, autor: Ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terenius Vloženo 6. Duben 2016 Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 Tak nejlepší mas si tu mistni firmu najit sam a nechat to zrepasovat primo tam a vymenit si to svepomoci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 6. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2016 No asi by to bylo lepší, ale já to sám neumím a ani nemám u koho. No uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 22. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2016 Tak altík repasovaný za 1300,- plus něco práce takže to vidím tak do 2000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 9. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2016 (editace) Tak jsem mu ten altík vrátil na reklamaci. Ložiska jsou sice vyměněný, ale zas blbne dobíjení. Nejhorší je že to chvíli dobíjí a chvíli né a je jedno zda jednu a jakou rychlostí nebo stojím, a kolik toho je v autě puštěného. E: Tak ten vůl zapoměl šroubek na kotvě a ta se pak protáčela a tím to nedobíjelo Editováno: 13. Květen 2016, autor: Ovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.