Publikováno Duben 3, 20169 r Ahoj, požádám o radu s upravou motoru, pořídil jsem si Octavku II 2.0 RS TFSI, chtěl bych v první fazi vyměnit turbo za kkk k04 a vstřiky S3 + uprava SW, co je potřeba ješte doladit aby to fungovalo? Budu moc rád za rady a připomínky. Díky Marcelus
Duben 3, 20169 r je toho pomerne dost:-) vysokotlaka puma, vyfuk aspon prvni dil, odstranit restrikce v sani vymenint cooler, poresit pvc ventil, zalezi kolik si predstavujes ze z toho budes chtit dostat koni.. kovane ojnice a ventily, pak samozrejme upgrade brzd a podvozku a casem ti zacne odchazet spojka ta je schopna vydrzet max 400Nm a kdyby jsi nevedel co s penezma tak samosvor je taky fajn vec Upraveno Duben 3, 20169 r od Arlo
Duben 4, 20169 r Autor Jde mi jen o 280-300 koní, stačilo by tedy turbo, vstřiky, sání, první díl výfuku a SW, nebo je ještě nutnost cooler? Se spojkou časem počítám :-) Díky za odpověd
Duben 4, 20169 r 280ps se da dostat i bez k4, staci dobry chip, komplet vyfuk, pumpa sani. Kamarad ted nechal chipovat a ma tam jen chipem a sanim 290ps na rsu je to teda tsi. Ps dulezity je mit seriove dily ok. Upraveno Duben 4, 20169 r od Arlo
Duben 4, 20169 r Jde mi jen o 280-300 koní, stačilo by tedy turbo, vstřiky, sání, první díl výfuku a SW, nebo je ještě nutnost cooler? Se spojkou časem počítám :-) Díky za odpověd na rovinu dobry, ale jak s tím budeš trošku jezdit zatáčky na okreskách, nebo nedej bože okruh tak to za prvé nedobrzdíš a budou ti vadnout seriove shit brzdy a ani to tam nepřeneseš....
Duben 4, 20169 r Autor Brzdy to je základ, do toho se pustím ještě před tím :-) Pokud to je Arlo tak jak píšeš tak je to asi i levnější varianta bez K4.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.