Listopad 3, 20231 r @zikpik koukni do sekce "Váš S3" , jeden ji zde má V 26. 9. 2023 na 0:03, olsztyn napsal: Barva se jmenuje Shark blue a ještě jsem jí jinde za dva měsíce neviděl. Na fotkách z telefonu je barva zkreslená, protože telefon myslí, že je to obloha a přisytí ji.
Listopad 3, 20231 r před 17 minutami, Ondra16V napsal: @zikpik koukni do sekce "vaše S3" , jeden ji zde má Moc díky, vypadá to, že se dneska konečně vyspím. V úterý jsem objednal a barvu po důkladném zvažování vybral jenom podle webu v konfigurátoru. Pak to ve mě začalo hlodat, protože víme, jak to může být zavádějící. Po tomhle už vím, že jsem se nesekl 🙂
Leden 17Led 17 Máš pravdu. Nezkontroloval jsem si to. Jedná se skutečně o modrou Plum. Opravil jsem to
Leden 17Led 17 Autor Mimochodem, třeba modrou Navy svého času lakovali Spacebacka pro papeže u příležitosti jakési návštěvy snad v Irsku, nebo kde. A co jsem dohledal, tak ta snad není metalická.
Duben 24Dub 24 V 31. 12. 2021 na 18:55, Richard Štupák napsal: Zdravím, nevíte někdo co je to barvu? Vidím ji na S3 poprvé. Vypadá jako modrá Titan co byla chvíli na Octavii 4.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.