Publikováno Duben 12, 20169 r Ahoj, mohla by mi prosím nějaká dobrá duše změřit výšku mezery mezi blatníkem a pneumatikou? Já mám vzadu 10 cm a vpředu 9 cm a kousek- zdá se mi to nějak moc vysoko, je to taková trochu koza. Chci to poslat dolů -30, ale nejsem si jist, jestli nemám paket pro špatné cesty, tak abych veděl, kolik reálně mohu počítat, že to spadne dolů.. Díky!
Duben 12, 20169 r Mezera blatník-pneu máš na mysli, předpokládám, mezeru mezi vnějším lemem blatníku a pneumatikou? Mimochodem, pokud máš paket pro špatné cesty, auto je opravdu výrazně výše, pak by na výrobním štítku byl mezi kódy taky kód 2UB (normální provedení je 2UA). Upraveno Duben 12, 20169 r od wizaard
Duben 12, 20169 r Autor Ano, přesně tak, lem-pneu.Na ten štítek kouknu- dík za tip :-) Jinak zde ukázka té mojí "kozy" - http://plechus.rajce.idnes.cz/SII#1.jpg Upraveno Duben 12, 20169 r od Plechus
Duben 12, 20169 r Autor Tak v servisce je 2ua, takze standard. No tak ted mam velky dilema, jestliminus 30 bude stacir, stejne mi tam pak zbude skoro 7 cm mezera..
Duben 12, 20169 r Ahoj, vlez si pod prahy a uber 30mm,koukni se kolik ti zbyde a nenajedeš ani do podzemní garáží na parking nebo přes zpomalovací prahy,Každý je strůjcem svého štěstí
Duben 12, 20169 r Ja mam sportovni podovozek, tedy -15mm a uz bych to nechtel, porad nekde chytam spodkem a obrubaky pri parkovani predem taky nejsou moc kamaradi.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.