Plechus Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 Ahoj, mohla by mi prosím nějaká dobrá duše změřit výšku mezery mezi blatníkem a pneumatikou? Já mám vzadu 10 cm a vpředu 9 cm a kousek- zdá se mi to nějak moc vysoko, je to taková trochu koza. Chci to poslat dolů -30, ale nejsem si jist, jestli nemám paket pro špatné cesty, tak abych veděl, kolik reálně mohu počítat, že to spadne dolů.. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 (editace) Mezera blatník-pneu máš na mysli, předpokládám, mezeru mezi vnějším lemem blatníku a pneumatikou? Mimochodem, pokud máš paket pro špatné cesty, auto je opravdu výrazně výše, pak by na výrobním štítku byl mezi kódy taky kód 2UB (normální provedení je 2UA). Editováno: 12. Duben 2016, autor: wizaard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plechus Vloženo 12. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 (editace) Ano, přesně tak, lem-pneu.Na ten štítek kouknu- dík za tip :-) Jinak zde ukázka té mojí "kozy" - http://plechus.rajce.idnes.cz/SII#1.jpg Editováno: 12. Duben 2016, autor: Plechus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janmatejicek Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 řekl bych, že tohle je standard, koukni do ty servisky, co tam je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plechus Vloženo 12. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 Tak v servisce je 2ua, takze standard. No tak ted mam velky dilema, jestliminus 30 bude stacir, stejne mi tam pak zbude skoro 7 cm mezera.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.sat Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 Ahoj, vlez si pod prahy a uber 30mm,koukni se kolik ti zbyde a nenajedeš ani do podzemní garáží na parking nebo přes zpomalovací prahy,Každý je strůjcem svého štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 12. Duben 2016 Sdílet Vloženo 12. Duben 2016 Ja mam sportovni podovozek, tedy -15mm a uz bych to nechtel, porad nekde chytam spodkem a obrubaky pri parkovani predem taky nejsou moc kamaradi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.