MarekPa Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 Omlouvám se za založení nového tématu, ale ve starém topicu na mě nikdo nereaguje, jelikož se zde nezobrazuje mezi hlavními tématy i když je "aktualizovaný". Tak tedy k témutu: Zdravím pánové, vyskytl se mi takový problém... Při prudší pravotočivé zatáčce se mi ze zadu ozývá něco mezi ťukáním a praskáním... Řekl bych, že to vychází spíše z levé strany... Už kdysi jsem si všiml, ze když byl zadek zatíženy (3 osoby v zadu) tak při jízdě na kruhovém objezdu kolo jak kdyby drhlo, ale to jsem si myslel, ze je auto akorát příliš zatížené.. Nyní to dělá výše popsané a to i za prázdná, ale zatáčka musí byt prudká... Nevíte někdo oč jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Duben 2016 Sdílet Vloženo 15. Duben 2016 Omluva se nepřijímá - je to vědomé porušení pravidel fora! Zamykám a příště už tady nic podobného nechci vidět! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky