Květen 13, 20169 r Tak toto je v pohode navod lenže kde zohnat tu foliu on ju tam lepil ako tam piše takže to netušim ani kde ju kupit ani kde to predavaju
Květen 24, 20169 r A nefungoval by polarizacny film napr. z mobilu? 1 pcs LCD Polarizer Film Polarizer Polarization for iPhone 6 Plus 5.5 inch LCD Screen Filter Polaroid Polarized Light Film http://s.aliexpress.com/77vMNzUn -- Z mobilu
Září 13, 20196 r Škoda Roomster, 1.4 16V Ahoj, za jízdy mi zhasly všechny údaje na palubním počítači, nyní se nic nezobrazuje, display je čistý, zcela bez jakýchkoliv údajů. Neporadíte mi prosím v čem by mohl být problém ? (pokud pojistky, které mám zkusit vyměnit ?). Nebo by to mohlo být ještě něco jiného. Předem moc děkuji za radu. Ivo
Říjen 29, 20231 r Problém: Škoda Fabia 2 Combi displej na palubovce svítí (je podsvícen zeleně), ale neukazuje žádná data. Údaje se nezobrazují. Možné řešení: Odpojit baterku. První mínus kabel, poté plus. Navzájem se nesmí nechtěně dotknout například odloženým klíčem. Poté zapojíme zpět. Nejdříve plus kabel, poté mínus. Při zapojování kabelu mohou vylétat jiskry, tak se neleknout. Mrkněte na video návod např. na Youtube.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.