OndraJePan Vloženo 7. Květen 2016 Sdílet Vloženo 7. Květen 2016 Ahoj mám Fabii 2 rs 1.4 tsi. Jsem druhý majitel a auto má cca 150 tisíc km. Dnes se mi stalo že při akceleraci, otáčky motoru začaly mírně kolísat (kolem 3200 otáček) ale na výkonu to nebylo znát. Stále zrychloval. Olej byl zahřátý na 98 stupňů. Toto se stalo jen při automatickém režimu převodovky. Při manuálním řazení jdou otáčky plynule. Je možnost že by odešla spojka? Nemůžu to nikde najít tak se omlouvám jestli to už nejde je:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelen33 Vloženo 14. Červen 2016 Sdílet Vloženo 14. Červen 2016 jakoby rafička otačkoměru poskakovala v rozmezi 50 otáček ? cítíš cukání, mírné ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraJePan Vloženo 19. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Problem vyřešen. Spojka 1 potřebovala vyměnit .. prý následek chipnutí auta a nasledné vrácení do normálu před prodejem .. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.