psurn Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Mám prasklý PP podběh a řeším, který koupit - zdali drahý originál za 800 nebo polský případně čínský za 200. Použitý se mi nepodařilo na internetu nalézt, tam jsou pouze zadní. Chtěl bych znát vaše zkušenosti s použitím náhrad, ať jsou dobré nebo špatné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Kup originál, snad nebudeš řešit 800kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alma Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 nech ho zavařit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 13. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 To zavaření - zalepení mě taky napadlo, mám takový tmel, který by tam mohl držet. Asi to zkusím. Nicméně by mě ještě zajímalo, kdo tu náhradu má, jak je s ní spokojený - a zda PL nebo CHN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Já jsem koupil polský levý přední pro F1 rs. Vše pasuje až na jednu díru, kterou jsem musel dodělat a trochu světlejší odstín plastu proti ostatním. Po zašpinění se to nepozná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 14. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 Zkusím ho tedy taky, odstín mi nevadí, hlavně že tvar by měl odpovídat, z těch obrázků se to těžko odhaduje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítězslav Rauch Vloženo 14. Květen 2016 Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 Také jsem BOHUŽEL vzal ty polské. Nejenom že díry vůbec nesedí (hlavně dole u spojení s krytem motoru), ale hlavně špatně zakrývají otvor do prahu, kam se dostává ještě mnohem více bordelu než s originálem a rychleji to rezne. Takže za mě jedině originál. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 14. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 Tak to není moc dobrá zkušenost, ale díky za ni. Na ty rs-ka jsou podběhy trochu jiné, tak zde rozdíl v kvalitě může být. Je to celkem rozměrově komplikovaný díl, a duplikovat ho nebude asi tak jednoduché. Ještě jsou v nabídce čínské náhrady, pokud je někdo vyzkoušel, tak ať napíše svoji zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 26. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 Nakonec jsem zakoupil podběh Prasco. Materiál se mi zdál houževnatý tedy celkem dobrý. Rozměrově - zašrouboval jsem všechny šrouby kromě horního do blatníku, zde to chtělo posunout silou o cca 5 mm ale drží to samo, tak jsem ho tam zatím nedával. Tvarem to celkem odpovídá originálu. Podběh stál rovnou polovinu originálu a cena odpovídá kvalitě. Původní mám prasklý ve spodní části proti mlhovce, tak se ho asi pokusím slepit a pak bych ho vyměnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 24. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 Původní podběh, který byl prasklý ve spodní části, jsem slepil epoxidovým lepidlem, přidal trochu skelné tkaniny jako výztuž a dnes namontoval. Doufám, že to něco vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 No a proč si ho vyměnil za ten co jsi tam už koupil a namontoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 24. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 Protože tam lépe sedne, i když ty rozdíly nejsou velký, jak jsem psal výše. Zajímalo by mě, kdo to pro škodovku vyrábí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.