Lkn Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 zdravím, vím že se to tady řešilo v sekci FI. ale pro jistotu napíšu svůj problém. během cesty domu z práce mi zničeho nic auto z rychlosti 60km/h zpomalilo na 20km/h, nereahovalo na plyn a brzdu pořádně a rozsvítila se mi kontrolka epc.. vypl jsem motor, nastartoval a auto jelo zcela v pořádku. Všude čtu že to bude spínač brzdových světel a našel jsem pouze návod na výměnu do FI tak by mě zajímalo jestli výměna je stejná u FII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 A? Brzdová světla svítí, nesvítí, nebo pořád svítí? Jak víš, že je to tím spínačem, když ti motor nejspíš spadnul do nouzového režimu? Co máš vůbec za motor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lkn Vloženo 13. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Světla svítí, vyměnil jsem žárovky, nějaké pojistky, ujel jsem pár km a nic se nestalo. Zítra si dám větší projíždku po dálnici, obci i městu, abych to vyzkoušel jestli se něco nestane. Jenom když mi naskočil nouzák a viděl jsem epc tak jsem začal googlit a z 90% lidi psali, že je chyba je ve spínači (tím netvrdím, že tohle je i můj problém). mám 1,4 16v 63kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Květen 2016 Sdílet Vloženo 13. Květen 2016 Světla svítí, vyměnil jsem žárovky, nějaké pojistky, No a ony nesvítily? Nebo to byla jen prevence? Ideální je vyčíst závadu/y diagnostikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lkn Vloženo 14. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 Ani jsem nezkoumal jestli nesvítí raději jsem to vyměnil. Taky mě napadla diagnostika.. škoda že nikoho neznám kdo ji má dneska se do servisu těžko dostanu takže budu muset počkat do pondělí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lkn Vloženo 14. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2016 Tak jsem si dneska udělal menší výlet. 20km dálnice km, sjem jsem z dálnice dostal se na křižovatku a už to šlo. chtěl jsem se rozjet a hodilo to zase epc, po pár km mi to udělalo znovu ale jako bonus se mi rozsvítila kontrolka systemu kontroly výfukových plynů... Nějak jsem dojel domu a kontrolka tam je pořád. Pokud se nepletu tak to bude lambda sonda. V pondělí jdu do servisu tak uvidím co mi poví přesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.