Přejít na obsah

EPC kontrolka

Lkn

Doporučené příspěvky

zdravím, vím že se to tady řešilo v sekci FI.

ale pro jistotu napíšu svůj problém.

během cesty domu z práce mi zničeho nic auto z rychlosti 60km/h zpomalilo na 20km/h, nereahovalo na plyn a brzdu pořádně a rozsvítila se mi kontrolka epc.. vypl jsem motor, nastartoval a auto jelo zcela v pořádku. Všude čtu že to bude spínač brzdových světel a našel jsem pouze návod na výměnu do FI tak by mě zajímalo jestli výměna je stejná u FII

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Světla svítí, vyměnil jsem žárovky, nějaké pojistky, ujel jsem pár km a nic se nestalo.

Zítra si dám větší projíždku po dálnici, obci i městu, abych to vyzkoušel jestli se něco nestane.

Jenom když mi naskočil nouzák a viděl jsem epc tak jsem začal googlit a z 90% lidi psali, že je chyba je ve spínači (tím netvrdím, že tohle je i můj problém).

mám 1,4 16v 63kw

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si dneska udělal menší výlet.

20km dálnice km, sjem jsem z dálnice dostal se na křižovatku a už to šlo. chtěl jsem se rozjet a hodilo to zase epc, po pár km mi to udělalo znovu ale jako bonus se mi rozsvítila kontrolka systemu kontroly výfukových plynů... Nějak jsem dojel domu a kontrolka tam je pořád.

Pokud se nepletu tak to bude lambda sonda. V pondělí jdu do servisu tak uvidím co mi poví přesně.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...