dattel Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 Ahoj odbornící, mám takový problém. V sobotu jsem dal do servisu auto kvůli praskání při brždění a přidáním plynu, hučení se ozývalo od lpravého kola. Bylo mi řečeno, že jsou to silenbloky na ramenech. Ty mi byly vyměněny a naprostá spokojenost. Ale!!!! Když jsem jel domů, tak jsem na takové rovince předal plyn a volant mi cuknul doleva a kola jely doprava. Po sundání nohy z plynu se kola narovnaly, tak i volant. Myslel jsem si, že to byl poryv větru, a tak jsem z toho nic nedělal... Ale ouha, na dálnici mi to dělalo taky, ikdyž už vítr nefoukal a bylo to vždy po přidání plynu... Aby toho nebylo málo, při zabočení doprava a najetí na nerovnost se ozvaly u řidiče bouchání ( upozorňuji, že mi měřili i tlumiče a vše v pořádku).. Nevíte, zda to bylo zapříčeněno ??? Abych mohl argumentovat posraným servisákům, že něco pokur*li???? Díky dattel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 25. Září 2006 Sdílet Vloženo 25. Září 2006 No, tak to jsi mě nepotěšil. Ja budu příští sobotu dávat auti do servisu se stejným problémem... Doufám, že bude tvoje auti brzo v pohodě, bohužel ti neporadím... Nemám totiž VŮBEC ponětí, čím to může být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dattel Vloženo 27. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Tak jsme s kámošem přišli na závadu, která to způsobovala. Ten čurák v servisu (promiňte to oslovení) nedotáhnul šrouby upevnění ramen ke kastli a tak jeden byl vylezlej cca 4,5 cm a celý kolo se hejbalo... Pokud by se šroub utrhnul, tak je v prdeli převodovka, rameno, tlumič a já nevím co ještě, ale hlavně bych si asi pěkně nabil hubu... firemní servisy forever!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Tak jsme s kámošem přišli na závadu, která to způsobovala. Ten čurák v servisu (promiňte to oslovení) nedotáhnul šrouby upevnění ramen ke kastli a tak jeden byl vylezlej cca 4,5 cm a celý kolo se hejbalo... Pokud by se šroub utrhnul, tak je v prdeli převodovka, rameno, tlumič a já nevím co ještě, ale hlavně bych si asi pěkně nabil hubu...firemní servisy forever!!!! stavil by som sa za in v servise aj s fotkou jeho kvalitnej prace. ukazal a povedal teraz mal stastie ale nabuduce nemusi. dodal by som aby sa budece leto nahodou neopaloval cez mreze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Tak jsme s kámošem přišli na závadu, která to způsobovala. Ten čurák v servisu (promiňte to oslovení) nedotáhnul šrouby upevnění ramen ke kastli a tak jeden byl vylezlej cca 4,5 cm a celý kolo se hejbalo... Pokud by se šroub utrhnul, tak je v prdeli převodovka, rameno, tlumič a já nevím co ještě, ale hlavně bych si asi pěkně nabil hubu...firemní servisy forever!!!! Kam jezdíš do servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
machine Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Jo, klidně ten servis tady vyvěs! Negativní reklama taky reklama. Ať si nemyslí, že maji stalou klientelu, šmejdi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 ja davam do pozornosti servis kde nenechavat auto bez dozoru vymienaju diely za zle a auto ma este viac zavad je to PRVY TRENCIANSKY AUTORESVIS (PTA) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.