Roman Fabian Vloženo 1. Únor 2010 Sdílet Vloženo 1. Únor 2010 Zdravym,nedavno sem měl narozky a dostal sem velkej dárek... má nalítáno 98 tisíc a když sem koukal do servisky vykoukal sem tam že u motorů FSI se dělaj rozvody po 180 tis/km......platí to i pro TFSI??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amimous Vloženo 24. Září 2015 Sdílet Vloženo 24. Září 2015 Zdravim, chtel bych se zeptat stejne jako kolega v kolika km jste (majitele techto motoru pokud mozno) nechavali menit rozvody, diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dedek007 Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 (editace) Ahoj, interval je 180tis. Při výměně rozvodů nech vyměnit i napínák s řetězem. Jinak u rozvodů nejde jen o kilometrový průběh, ale i o stáří. Rozvody by se měly měnit po 5 letech, když nedojde k průběhu těch 180tis. Editováno: 26. Září 2015, autor: Dedek007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirbx Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 me ve znackovem servise rekli, ze po deseti letech (pokud jde o limit starim) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Ja mu nedal ani tech 180tis nejde tak ani o remen jako spis kladky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amimous Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Dík moc za reakci, Mám 2008 a nějakých 169 000, takže to nechám vyměnit at je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 28. Září 2015 Sdílet Vloženo 28. Září 2015 Jj presne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dedek007 Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 me ve znackovem servise rekli, ze po deseti letech (pokud jde o limit starim) 10 let je pěkná blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaRS Vloženo 21. Květen 2016 Sdílet Vloženo 21. Květen 2016 Ahoj není tu někdo kdo by byl schopny a ochotny udělat rozvody na 2.0 tfsi i s napinakem a řetězem co je na vackach.U nás není nikdo kdo by byl schopny to udělat.Jsem z jižních čech ale muzu po domluvě i dále. Už nevím kde bych sehnal někoho šikovného tak píšu sem. Nejlépe někdo kdo už to dělal a ví co a jak.Díly si můžu sehnat sám ale nebráním se i vaším nabídkám. Více info na mejlu. Pokud byste někdo byl ochotný to vyměnit tak pište na Foltyn.Kuba@seznam.cz Díky Kuba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-strike Vloženo 28. Květen 2016 Sdílet Vloženo 28. Květen 2016 Čaudy měl bych pro tebe možná někoho.... můj kamarád co mi servisuje auta z firmy... mě dělal rozvody na mojem RS motor 2.0TSI CCZA a na kamaradovo RS 2.0TFSI BWA taky a on sam ho taky měl.... takže to opravdu umí a je dost šikovnej, hlavně je zaměřenej na škodovky audiny a VW..... Servis má v Roudném u Českých budejovic a je tam po-pá 8:00-16:00 a so- po domluvě... budeš chtít na něj kontakt?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaRS Vloženo 31. Květen 2016 Sdílet Vloženo 31. Květen 2016 Ahoj děkuju ale už jsem sehnal den před tím než si napsal.Nestihl sem odepsat - nejdřív kroupy jak pinpongace a teď voda ve sklepě:-) ale díky Kuba 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phantasos Vloženo 29. Duben 2020 Sdílet Vloženo 29. Duben 2020 Ahoj, nechci tu být cejchován a pranýřován, tak nebudu zakládat nové téma a pokusím se svůj dotaz co nejlíp vysvětlit :-) Koupil Jsem Octavia II RS 2007 BWA, naj. 185XXX s chipem. Dle informací prodejce, rozvody měněný nebyly, takže jsem s tím do teď skoro nejezdil a jsem domluven v jednom autorizáku na výměnu rozvodů (pojedu tam a budu se po cestě modlit :-) ). A teď dotaz(y): Jak to, že se při výměně hlavních rozvodů, nemění taky rozvody na vačce (řetěz)? Proč to není součástí jedné výměny? A teď to hlavní - jak moc je tato výměna při takovémhle nájezdu nutná? Ergo, ne že bych chtěl šetřit na autě a neměnit je (vím, že to důležitý), ale chtěl bych je měnit až za nějaký čas (až se kasička zase trochu vzpamatuje). Moc nenajezdím (max 5000/rok a to už je fakt strop), takže mi tu spíš jde o to s jakým ohněm si tu hraju - jestli tu je někdo, kdo se na to vykvajzl a přetáhl tento interval u řetězu a v klidu jezdí, nebo naopak. Hledal jsem k řetězům nějaké info, ale není ho mnoho. Tak snad jsem to objasnil jasně :-) Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Iwanovič Vloženo 2. Květen 2021 Sdílet Vloženo 2. Květen 2021 Jak jsi nakonec dopadl, co jsi vše vyměnil? A na kolik tě to vyšlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek97 Vloženo 27. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2022 Dobrý den. Nedávno jsem kupoval Škodu Octavia 2rs 2.0 147kw. V bazaru mi řekli že je uvnitř řetěz, ale v servisu mi jen z pohledu řekl že tam že řemen. Je tedy nějaký 100% způsob jak to zjistit? Předem děkuji za pomoc a radu. Kubeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2022 Jaký kód motoru? BWA - řemen, výměna každých 180 000 km CCZA - řetěz, žádný interval výměny není předepsán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek97 Vloženo 27. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2022 Děkuju za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.