Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

odmontovat, nebo to prostě zkusit. Ale od té doby, co se auta fotí, se to kontroluje podstatně, podstatně víc.

Po pravdě bych to neřešil, STK by s tímhle nárazníkem neměla být žádný problém. Není to žádná laminátová "vobluda", ale vypadá to pořád skoro jako série. Samozřejmě i záleží, jak vypadá celý auto.

Sice je z laminátu,ale krom těch bočních výdechů napodobenina RS.Asi bych to risknul a šel na STK,pokud náhodou bude problém,máš měsíc na opakovačku a za tu dobu si někde nárazník půjčíš,ne?Barvu na tu chvilku řešit nemusíš.

hlavně sem pak napiš, jak to dopadlo

... a hlavne sa modli, že na toto fórum nechodí technik z tej STK, aby si na teba "nepošmák" .... :D

• Autor

chlapek co jsem od nej ten naraznik kupoval pry prosel v lednu, ma ten samej.

Je na prd, ze mam octu pred faceliftem jinak bych zkousel sehnat RS naraznik

Upraveno od stany

• Autor

Docela velkej pruser jsou vice zatmavene folie na prednich bocnich oknech za to vyhazuji vsechny.

Kamos ma auto v super stavu a dal za ty folie 5.t a blbecci mu to napsali do zavad,auto ma 6.let a to predtim prochazel bez problemu

Tak to jsou dobré zprávy s těma foliema, bravo STK :kol-47:

Není, je to debilita. Sice právně podložená, přesto debilita. Úředník mi říká, jak já mám mít tmavá okna a zda přes ně vidím nebo ne. Jak to může vědět? Folie jsem lepil na ŽL a nalepil jsem jich kilometry. Nikdy jsem nepotkal nikoho, kdo by přes folii s propustností min. 30% něco nemohl vidět. Zato s homologovanou 5% folií na zadku se po tmě couvá jako s dodávkou.

Je v pořádku, že výrobce dává min prostup 70%. Ale ať to každý do nějaké míry může doladit sám. Protože zabránění přehřívání, když do řidiče pere v létě slunce, je mnohem významnější než domnělá snížená viditelnost.

Mimochodem, mám zkušenost z budov, že když se nalepila všechna skla v místnosti s tou folií do 30%, tak běžný člověk nepoznal, že v té místnosti jsou ztmavená okna.

Jinak sám na autě kvůli debilnímu předpisu folie nemám, u druhého auta jsem je zepředu strhl, takže mám od ramen dozadu, a je to dost ohledně tepla na ho.vno.

Upraveno od AR1

Ten nárazník je ale úplně jiný případ. Není tam jen pro okrasu. Důležitou roli hraje zejmána při střetu s chodcem v malých rychlostech. Tenhle bude vzhledem k materiálu velmi pravděpodobně jinak pohlcovat energii a bude se při nárazu lámat.... Lidi si vůbec neuvědomujou jak si nehomologovaným nárazníkem můžou (hlavně u pojišťovny) zavařit.....

Při nehodě i drobné můžou být potíže. Když jsem před lety dával folie na předek jsem se vykašlal, protože u nás to neprochází roky, technici stk i PaCh sem chodí buď v klidu znám oboje.

• 5 týdnů později...
  • Autor

Tak STK v pohode, bylo to pres mechanika, takze je mozne, ze tam ma i znamosti

To není možné to je jisté.

• Autor

To není možné to je jisté.

Tak urcite predchozi  STK jsem si chtel udelat sam a napsali me poteceny motor do zavady B,ted mu to napsal soukrome na papir a bez zapisu

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.