stany Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 Nema prosim nekdo zkusenost jak se to ted resi na STK?:... Mam tento predni naraznik,k tery nema homologaci, muze nekdo poradit jak projit nebo co pro to udelat.. http://www.sbazar.cz/gfkstyling.eu/detail/387531-skoda-octavia-i-r-v-96-00-naraznik-rs-design Diky vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 odmontovat, nebo to prostě zkusit. Ale od té doby, co se auta fotí, se to kontroluje podstatně, podstatně víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgerob Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 Po pravdě bych to neřešil, STK by s tímhle nárazníkem neměla být žádný problém. Není to žádná laminátová "vobluda", ale vypadá to pořád skoro jako série. Samozřejmě i záleží, jak vypadá celý auto. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 23. Květen 2016 Sdílet Vloženo 23. Květen 2016 Sice je z laminátu,ale krom těch bočních výdechů napodobenina RS.Asi bych to risknul a šel na STK,pokud náhodou bude problém,máš měsíc na opakovačku a za tu dobu si někde nárazník půjčíš,ne?Barvu na tu chvilku řešit nemusíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 hlavně sem pak napiš, jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 ... a hlavne sa modli, že na toto fórum nechodí technik z tej STK, aby si na teba "nepošmák" .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stany Vloženo 24. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 (editace) chlapek co jsem od nej ten naraznik kupoval pry prosel v lednu, ma ten samej. Je na prd, ze mam octu pred faceliftem jinak bych zkousel sehnat RS naraznik Editováno: 24. Květen 2016, autor: stany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stany Vloženo 24. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 Docela velkej pruser jsou vice zatmavene folie na prednich bocnich oknech za to vyhazuji vsechny. Kamos ma auto v super stavu a dal za ty folie 5.t a blbecci mu to napsali do zavad,auto ma 6.let a to predtim prochazel bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 Tak to jsou dobré zprávy s těma foliema, bravo STK 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AR1 Vloženo 24. Květen 2016 Sdílet Vloženo 24. Květen 2016 (editace) Není, je to debilita. Sice právně podložená, přesto debilita. Úředník mi říká, jak já mám mít tmavá okna a zda přes ně vidím nebo ne. Jak to může vědět? Folie jsem lepil na ŽL a nalepil jsem jich kilometry. Nikdy jsem nepotkal nikoho, kdo by přes folii s propustností min. 30% něco nemohl vidět. Zato s homologovanou 5% folií na zadku se po tmě couvá jako s dodávkou. Je v pořádku, že výrobce dává min prostup 70%. Ale ať to každý do nějaké míry může doladit sám. Protože zabránění přehřívání, když do řidiče pere v létě slunce, je mnohem významnější než domnělá snížená viditelnost. Mimochodem, mám zkušenost z budov, že když se nalepila všechna skla v místnosti s tou folií do 30%, tak běžný člověk nepoznal, že v té místnosti jsou ztmavená okna. Jinak sám na autě kvůli debilnímu předpisu folie nemám, u druhého auta jsem je zepředu strhl, takže mám od ramen dozadu, a je to dost ohledně tepla na ho.vno. Editováno: 24. Květen 2016, autor: AR1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 Ten nárazník je ale úplně jiný případ. Není tam jen pro okrasu. Důležitou roli hraje zejmána při střetu s chodcem v malých rychlostech. Tenhle bude vzhledem k materiálu velmi pravděpodobně jinak pohlcovat energii a bude se při nárazu lámat.... Lidi si vůbec neuvědomujou jak si nehomologovaným nárazníkem můžou (hlavně u pojišťovny) zavařit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 Při nehodě i drobné můžou být potíže. Když jsem před lety dával folie na předek jsem se vykašlal, protože u nás to neprochází roky, technici stk i PaCh sem chodí buď v klidu znám oboje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stany Vloženo 24. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 Tak STK v pohode, bylo to pres mechanika, takze je mozne, ze tam ma i znamosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 To není možné to je jisté. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stany Vloženo 25. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2016 To není možné to je jisté. Tak urcite predchozi STK jsem si chtel udelat sam a napsali me poteceny motor do zavady B,ted mu to napsal soukrome na papir a bez zapisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.