Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Při volnoběhu na plyn, když stojím na místě  mně auto sebou háže a když otevřu kapotu tak  motor se celý hýbe a při přepnutí na benzín se motor úplně uklidní, otáčky na volnoběch jsou ok. Neměl stímto někdo zkušenosti?diky za každou radu.Auto Škoda Octavia II facelift 1.6 mpi LPG najeto 44000km

Upraveno od Radix5

s dovolením ti hodím vlákno do sekce LPG, kam chodí i montážníci, kteří ti určitě poradí

Plynové vstřikovače ko buf vymena na nove nebo repas neposete co mate namontovany ua system

Odesláno z mého ZP953 pomocí Tapatalk

• Autor

A kolik tak vychází ty plynové vstřikovače?cca a kolik jich je? a můžu stím dál jezdit? co se může stát?protože auto jinak jezdí úplně bez problému jen ten volnoběh :-/ tak se radší ptám.

Upraveno od Radix5

zalezi jaky mas typ LPG, jaky mas typ vstrikovacu a kam jezdis na servis LPG.. jsou firmy, co to delaji za levnejs a jsou firmy, kde nechas vyplatu..a jeste ti to udelaji blbe..

• Autor

zalezi jaky mas typ LPG, jaky mas typ vstrikovacu a kam jezdis na servis LPG.. jsou firmy, co to delaji za levnejs a jsou firmy, kde nechas vyplatu..a jeste ti to udelaji blbe..

plyn Landi renzo origoš od výroby, typ nevím podívám se dneska. na servis do Bzence. Nevíte o někom poblíž Zlína, Uherského hradiště, hodonína kde je někdo kvalitní?

Upraveno od Radix5

Přesně jak píšeš, jen ofiko servis. 

plyn BRC origoš od výroby, typ nevím podívám se dneska. na servis do Bzence. Nevíte o někom poblíž Zlína, Uherského hradiště, hodonína kde je někdo kvalitní?

tvojí požadovanou lokalitou odpovídá zdejší montážník PauLofWoCC

• Autor

tvojí požadovanou lokalitou odpovídá zdejší montážník PauLofWoCC

Díky, ale jak mně tady pišou tak budu muset do origošu :-/

• Autor

Tak co by jste mně poradili? jezdit stím dál? protože jinak mně vše jede jak má, žádný problém. Nebo to může ještě něco víc posrat?nebo ten origoš servis?

prvně bych zkusil Paula, do origo můžeš pak vždycky

• Autor

prvně bych zkusil Paula, do origo můžeš pak vždycky

Dobře asi máš pravdu do origoš můžu vždy. Kontaktuju ho.Kdyby měl ještě někdo nějakou radu, návh sem stím. :-)

Upraveno od Radix5

Tak nevim no, paul se stejne do jednotky nedostane, aby neco vycetl bo nastavil, maximalne muze zkusit neco postelovat,ale to vi jen on sam, co dokaze a co ne.. pokud ti budou menit vstriky, tak za to das raketu.. a kor v SA.. uz to tu kdosi resil, ze kupoval vstriky v polsku a nechal si je jen ve skodovce namontovat.. tedy presneji chtel si je tam nechat na montovat, jak to nakonec dopadlo nevim.. 

to sice nedostane, ale třeba tam bude něco na první pohled zjevné ... nehledě na to, že vždycky je lepší prvně poslechnout názor odborníka, než pak poslouchat pohádky O Šehrezádě v ŠA servisu od amatérů a nechat si povyměňovat půl auta.

... mimochodem, ten případ co tu Jirko zmiňuješ, skončil výměnou vstřiků, ale za díly od ŠA -> faktura na 16t Kč ... KaJe tu dával pár příspěvků výše link

• Autor

a co kdybych to udělal tak, že bych to repasoval někde vy vstřikovače a pak zajel do origošu, aby mně to vše nastavili to by nešlo? já už totiž auto v záruce nemám.

no to by ses musel dostat na nejakou ,,lepsi,, cenu za vstrikovace.. pokud i na netu stoji 1 kus nejakych 120 euro, tak je otazka, jestli se na lepsi cenu nekde dostanes.. spis to chce obvolat SA servisy, ktere se zabivaji LPG a maji s tim zkusenosti a udelat si nabidky na opravu... pripadne kontaktovat nekoho zde z fora a poptat se co a jak.. Bohuzel, tyto vstriky nejsou levne a za opravu das patrne balik penez..

update- dalsi vec je, ze nezavisly plynar se do skoda LPG jednotky proste nedostane, takze nakonec stejne skoncis v SA servisu..

Upraveno od JirkaBrno

• Autor

Takže jsem našel v Německu v jednom obchodě vstřikovač černý landi renzo, který se přestal v ČR vyrábět. Takže objednám si jeden kousek  vychází to asi cca do 2.tisíc takže by mně mělo jen stačit ten vstřik přehodit. A pak možné naprogramování, ale aspoň nebudu muset měnit všechny čtyři v araveru za ty modré jako náhrada za černé. tak snad bude vše ok.

Upraveno od Radix5

Tak co máš vlastně v autě? o pár příspěvků výš jsi psal, že máš origo BRC, teď zas mluvíš o černých Landi Renzo...pokud jsou všechny ostatní v pořádku, stačí vyměnit, ale je nutno najet alespoň 300-500km na benzín, aby se nejdřív obnovila mapa benzínu, poté přepínat na plyn....

• Autor

Tak co máš vlastně v autě? o pár příspěvků výš jsi psal, že máš origo BRC, teď zas mluvíš o černých Landi Renzo...pokud jsou všechny ostatní v pořádku, stačí vyměnit, ale je nutno najet alespoň 300-500km na benzín, aby se nejdřív obnovila mapa benzínu, poté přepínat na plyn....

Jojo už to tam vidím. Myslel jsem, že BRC, ale zjistil jsem nakonec podles vstřiku, že landi renzo. Jojo díky za radu projedu to ze začátku na ten benzín. Vyjedu ůplně nádrž plynu a ujedu těch 400km na benzin.

Upraveno od Radix5

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.