autař Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Dobrý den, vlastním fav.již 7 roků,vcelku bez problémů-až na to...... poslední dobou protěká regulační ventil topení. 2x na opravě namontováno,nové těleso topení,nový reg. ventil-závadu však neodstranili.Poradí někdo-jak na to ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Taky mi to teklo, stacilo rozebrat a vymenit tesneni... Pak OK. Maverick Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host rosta Vloženo 14. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 Ja to pretesnoval nekolikrat, problem vidim v tom, ze teleso je plastove a to vicko poradne do plastu neutahnes aby tesnilo. Ja to tesnil silikonem a je to lepsi, nechat to poradne zaschnout. Pretesnit a preventivne nasypat do okruhu ten ucpavaci prasek...ja uz to sypu preventivne...netesnost cehokoliv to je u facka vecny problem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alonso84301 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 CAUTE MOHLI BY STE MI NAPISAT CI MI BUDE NAFACKU PASOVAT VENTIL KURENIA S FELICIE.POCUL SOM ZE JE LEPSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Teď se zeptám asi blbě. Má vůbec Felicie ventil topení? Žil jsem v přesvěčení, že má pouze směšovací klapku mezi teplým a studenýv vzduchem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
victory Vloženo 3. leden 2009 Sdílet Vloženo 3. leden 2009 Nejlepší je vyměnit celý topení: jde to. už jsem vyměnil u 2 favoritů. super výsledek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel borec Vloženo 25. Květen 2016 Sdílet Vloženo 25. Květen 2016 (editace) U Favorita 12/93 jsem vyměnil již 2x regulační ventil topení od českého výrobce Brano. Po pár jízdách se vždy prohne regulační člen ventilu (otočná deska s otvory) a poté přestane těsně doléhat na těleso topení a topení neustále topí. Nemáte někdo zkušenosti s jiným výrobcem (třeba čínou)? Lze ještě koupit samotný regulační člen, údajně originál, ale obávám se, že to bude taky od výrobce Brano. Díky Editováno: 25. Květen 2016, autor: karel borec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.