autař Vloženo 3. Červenec 2006 Vloženo 3. Červenec 2006 Dobrý den, vlastním fav.již 7 roků,vcelku bez problémů-až na to...... poslední dobou protěká regulační ventil topení. 2x na opravě namontováno,nové těleso topení,nový reg. ventil-závadu však neodstranili.Poradí někdo-jak na to ? díky Citovat
Host Guest Vloženo 3. Červenec 2006 Vloženo 3. Červenec 2006 Taky mi to teklo, stacilo rozebrat a vymenit tesneni... Pak OK. Maverick Citovat
Host rosta Vloženo 14. Červenec 2006 Vloženo 14. Červenec 2006 Ja to pretesnoval nekolikrat, problem vidim v tom, ze teleso je plastove a to vicko poradne do plastu neutahnes aby tesnilo. Ja to tesnil silikonem a je to lepsi, nechat to poradne zaschnout. Pretesnit a preventivne nasypat do okruhu ten ucpavaci prasek...ja uz to sypu preventivne...netesnost cehokoliv to je u facka vecny problem... Citovat
alonso84301 Vloženo 21. Prosinec 2008 Vloženo 21. Prosinec 2008 CAUTE MOHLI BY STE MI NAPISAT CI MI BUDE NAFACKU PASOVAT VENTIL KURENIA S FELICIE.POCUL SOM ZE JE LEPSI Citovat
Wittmann Vloženo 22. Prosinec 2008 Vloženo 22. Prosinec 2008 Teď se zeptám asi blbě. Má vůbec Felicie ventil topení? Žil jsem v přesvěčení, že má pouze směšovací klapku mezi teplým a studenýv vzduchem Citovat
victory Vloženo 3. leden 2009 Vloženo 3. leden 2009 Nejlepší je vyměnit celý topení: jde to. už jsem vyměnil u 2 favoritů. super výsledek Citovat
karel borec Vloženo 25. Květen 2016 Vloženo 25. Květen 2016 (editace) U Favorita 12/93 jsem vyměnil již 2x regulační ventil topení od českého výrobce Brano. Po pár jízdách se vždy prohne regulační člen ventilu (otočná deska s otvory) a poté přestane těsně doléhat na těleso topení a topení neustále topí. Nemáte někdo zkušenosti s jiným výrobcem (třeba čínou)? Lze ještě koupit samotný regulační člen, údajně originál, ale obávám se, že to bude taky od výrobce Brano. Díky Editováno: 25. Květen 2016, autor: karel borec Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.