Froli Vloženo 26. Květen 2016 Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 Zdar lidi, dneska sem si všiml že mám dost zničený chladič ten co je hned za mřížkou nárazníku asi od nějakých kamenů. Ani nevím co to je za chladič jestli od klimy nebo jiný? Je dost hnusně vylámaný za celou tou mřížkou nahoře už je uplně bez poškození. To bude asi potřeba vyměnit je to tak? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 26. Květen 2016 Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 (editace) čau je to chladič klimatizace taky jsem ho měnil měl jsem ho osekanej z provozu Editováno: 26. Květen 2016, autor: jirka toledo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Froli Vloženo 26. Květen 2016 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 Přesně můj problém. Takže je potřeba ho to hned vyměnit? Nebo to nějakou dobu (krátkou počká)? Mužu tím něco pokazit když to hned nevyměním? Díky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 26. Květen 2016 Sdílet Vloženo 26. Květen 2016 (editace) Jestli te klima chladi dobre a chladic se moc nehreje tak to nemusis hned resit jinak ti mohu poslat fotky jak vypada rozebranej sup kduz sem menil chladic nebo to najdes tady na netu daval jsem tam fotky. Myslim ze je to v sekci sup2 a jeho problemy. Link tady. http://forum.skodahome.cz/topic/61287-supii-a-probl%C3%A9my/page-9 Editováno: 26. Květen 2016, autor: jirka toledo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.