MartyJameson Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti s únikem hydraulické kapaliny posilovače řízení. Dnes jsem přišel k autu a u leveho předního kola (přesně pod místem kde se nachází nádobka) jsem objevil malou mastnou skvrnu pravě od této kapaliny a taky pár kapek na spodní straně nárazníku(nic jiného to být nemohlo to bych poznal ). Tak jsem zkontroloval nádobku a hladina se nachází u spodní rysky, takže nijak rychle to neteče.....spíše kape!...Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Zdar, ano, máme zkušenosti, ale nevím, co chceš řešit? Prostě najdi místo úniku a vyměň vadný díl (čerpadlo&hadice&převodka řízení), na to lepší odpověď prostě nenajdeš.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 8. Červen 2016 Sdílet Vloženo 8. Červen 2016 Podívej se je na levou manžetu serva, jestli pod ní není olej. Pokud ano, tak nové řízení. Ale může to být i cokoliv jiného, jak už je napsáno výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.