tom01 Vloženo 15. Květen 2024 Sdílet Vloženo 15. Květen 2024 Jj, přesně tak. Jsme taky z ČB a zrovna zítra za ním jedu. @vfi - Kdyžtak mi napiš SZ a pošlu ti na něj kontakt 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Div3r Vloženo 7. Červen 2024 Sdílet Vloženo 7. Červen 2024 Zdravím chtěl jsem dokodovat asistenta rozjezdu do kopce ale když otevřu dlouhé kódování tak mi to píše viz foto(foto použito tady z fóra mě to píše jenom tu první část červené) nikde jsem tu nenašel jasnou odpověď co je za problem. Když jsem vypínal signalizaci pásu tak mi to normálně šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Červen 2024 Sdílet Vloženo 7. Červen 2024 Zla jednotka, rozjazd nie je v BCM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Div3r Vloženo 8. Červen 2024 Sdílet Vloženo 8. Červen 2024 Omlouvám se použil jsem špatnou fotku teď jsem to vyfotil přesně co mi to píše prehlednul jsem to že to tam je napsaný jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 8. Červen 2024 Sdílet Vloženo 8. Červen 2024 @Div3r Aktivace asistenta rozjezdu do kopce (Hill Hold Control) Jednotka 03 (ABS) - 07.Coding - Byte 25 - check Bit 0 a Bit 1 Adaptace rozjezdu do kopce Asistent HHC Jednotka 03 (ABS) - 10.Adaptation - Berganfahrassistent (Hill-start assistant) - wert entsprechend anpassen (Default Wert: normal) LATE = drží déle brzdu Aktivace XDS Jednotka 03 (ABS) - 07.Coding - Byte 23 - check Bit 1 Nastavení intenzity sušení brzdového kotouče Jednotka 03 (ABS) - 10.Adaptation - parametr Bremsscheibentrocknung auswählen změníme na nicht aktiviert, schwach, mittel, stark -- Škoda Octavia III 5E z výroby: slabé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Div3r Vloženo 8. Červen 2024 Sdílet Vloženo 8. Červen 2024 Já nemám problém že bych nevěděl jak na to ale pokud vlezu do ABS dám kódování kliknu na dlouhé kódování tak mi vyskočí tabulka s hláškou viz foto dole je text s problémem na té fotce v tabulce dlouhého kódování. Takže pokud si najedu na byte 25 je tam prázdno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 8. Červen 2024 Sdílet Vloženo 8. Červen 2024 to je že to nemá popisky ale neznamená že to nemůžeš nakodovat manualne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Div3r Vloženo 8. Červen 2024 Sdílet Vloženo 8. Červen 2024 (editace) Myslíš jak to dělá na tom videu jo ? Tam jsem se bál abych nepřepsal něco špatně jestli to nemusí mít každý auto trošku jinak. Jinak já když bych chtěl najet na byte 25 tak tam nemám žádnou možnost něco zaškrtnout nemám teď fotku jak to vypadá. A věc druhá stejně by mě zajímalo proč mi to nejde to samé když jsem chtěl nakódovat zavírání oken při dešti tak to mám to samé. Tam bych zase musel manuálně někde hledat kód k tomu Editováno: 8. Červen 2024, autor: Div3r Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 8. Červen 2024 Sdílet Vloženo 8. Červen 2024 když otevřeš 25 tak sice to máš prázdné ale jedničky a nuly tam máš ale musíš si zjistit jestli to jde zleva z prava a podle toho přepsat správně na zavření oken při dešti na to bych nevsázel hodně lidi co tu to řešilo tak se musí vyměnit senzor za jinej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Div3r Vloženo 8. Červen 2024 Sdílet Vloženo 8. Červen 2024 Dobře mrknu na to a to že toam prázdné znamená že chybí nějaká databáze toho dlouhého kódování ? A ještě jedna věc kterou jsem nenašel jestli na to někdo přišel aspoň zavřít okýnka při pouhém zmáčknutí zamčení (nemyslím dlouhé držení tlačítka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shockteq Vloženo 18. Červen 2024 Sdílet Vloženo 18. Červen 2024 Ahoj, dokáže někdo poradit s kódováním počtu bliknutí u komfortního blikání O3? Kódoval jsem podle videa na youtubu (JiriVRS), změněná hodnota se do jednotky uložila, ale stále blikám jen třikrát. Měl jsem O3 2017, tam to už bylo když jsem ji koupil, teď jsem koupil o půl roku novější auto, stejná motorizace, ale dokódovat se nepodařilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roubic Vloženo 18. Červen 2024 Sdílet Vloženo 18. Červen 2024 Vetsinou musis dat v menu reset svetel a melo by to frcet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 18. Červen 2024 Sdílet Vloženo 18. Červen 2024 Minuly tyzden som to kodoval na S3. Musis resetnut svetla cez infotainment ako je uz pisane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shockteq Vloženo 19. Červen 2024 Sdílet Vloženo 19. Červen 2024 Co prosím, infotainment mám docela prolezlý, ale něco jako reset u světel jsem neviděl, kde konkrétněji to prosím najdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 19. Červen 2024 Sdílet Vloženo 19. Červen 2024 neviem ci to popisem presne, ale Car-Nastavenia-Reset-Svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shockteq Vloženo 19. Červen 2024 Sdílet Vloženo 19. Červen 2024 Mrknu na to, to už asi zvládnu. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shockteq Vloženo 22. Červen 2024 Sdílet Vloženo 22. Červen 2024 Další otázka, lze nějak dokódovat automatické dálkové světla? Případně asi nevím co dělám špatně- mám O3 fl fullLED 2018, pouze senzor deště- bez kamery na sledování značek. Předchozí auto mělo stejnou výbavu, ale automatická dálková světla tam šly. Tady nejdou. Chybí mi k tomu nějaká výbava, nebo jde to nějak řešit kódováním? Návod jsem našel pouze k případu, když má člověk kameru na sledování značek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 22. Červen 2024 Sdílet Vloženo 22. Červen 2024 Musíš mít alespoň tuhle kameru pod zrcátkem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shockteq Vloženo 22. Červen 2024 Sdílet Vloženo 22. Červen 2024 Mám senzor deště, to by měl být ten stejný, nebo se pletu? Nejsem teď u auta, takže se nepodívám. Měl jsem ale za to, že světelný a dešťový senzor je 2 v 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta.rs Vloženo 22. Červen 2024 Sdílet Vloženo 22. Červen 2024 dešťový senzor je na automat. stěrače, světelný senzor je na automat. denní a potkávací světla. FLA kamera je pro automat. dálková světla jsou to všechno naprosto rozdílné věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shockteq Vloženo 22. Červen 2024 Sdílet Vloženo 22. Červen 2024 Aha, tak to bude asi ono. Myslel jsem, že ten senzor co přepíná denní a potkávací je ten stejný co pak vypíná dálková když jede proti mně auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke95 Vloženo 23. Červen 2024 Sdílet Vloženo 23. Červen 2024 To je právě úplně něco jiného. Bez kamery v předním skle to nebude makat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shockteq Vloženo 23. Červen 2024 Sdílet Vloženo 23. Červen 2024 Rozumím, už jsem si v tom udělal pořádek a sháním zrcátko😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shockteq Vloženo 27. Červen 2024 Sdílet Vloženo 27. Červen 2024 Přicházím s dalším dotazem ke kódování, dokódoval jsem si protočení ručiček při zapnutí zapalování, no ale chování je dost divné, někdy se ručičky protočí, někdy ne, a nepodařilo se mi přijít na podmínku, která to ovlivňuje. Nějaké tipy?😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy01 Vloženo 27. Červen 2024 Sdílet Vloženo 27. Červen 2024 Zkus se spojkou, nebo bez (u AT s brzdou/bez). Mělo by to reagovat i bez pedálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.