Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, natankoval jsem plnou nadrž mám ujeto nějakých 220 Km a ručička se ani nehla ukazje pořád plnou to je nějaké divné ne.

Noo, uz by asi mela zacit klesat. Pockej jeste par desitek km a uvidis. Ono to celkem trva. Pokud jsi treba natankoval vylozene az po hrdlo. Ale 220 km je fakt dost.

Ja ked dam doplna, tak sa mi rucicka pohne pri cca 230-250km, zalezi samozrejme od spotreby.

Co máš za motor? Nafta se spotřebou 5 litrů nebo benzín za 15 na sto??

Jestli si natankoval až "po okraj" a nejezdíš jak prase za 20/100 tak se rafika hne až kolem 250i km.

Vcera jsem natankoval plnou (az po hrdlo) a ujel 147 km s prumernou spotrebou 5,6 l. Zatim se rucicka nepohla. Pokud nezapomenu, budu to sledovat a potom sem napisu...

Najeto 188 km s prumernou spotrebou 5,7 l a rucicka uz se zacina hybat.  :kol-32:

5,7 už je hodně. Mě se taky hne za 220 - 250km podle spotřeby ale nikdy netankuju po hrdlo, jen do vycvaknutí pistole a max. to dojedu na celou desítku eurocentů. Teď sem měl po vycvaknutí 48,40€ takže na tom sem to i nechal. Dát to po hrdlo tak ta ručička možná leží až do 400km páč tam mám teď průměrku 4,3l :)

Také tankuji do vycvaknutí pistole + max zaokrouhlení na celé koruny, ikdyž nevím proč pač platím kartou(asi zvyk z dob placení živými) a když ujedu cca 150 se spotřebou cca 4,8 tak se ručička nehne

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.