franc Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 Zdravím, natankoval jsem plnou nadrž mám ujeto nějakých 220 Km a ručička se ani nehla ukazje pořád plnou to je nějaké divné ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 Noo, uz by asi mela zacit klesat. Pockej jeste par desitek km a uvidis. Ono to celkem trva. Pokud jsi treba natankoval vylozene az po hrdlo. Ale 220 km je fakt dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 Ja ked dam doplna, tak sa mi rucicka pohne pri cca 230-250km, zalezi samozrejme od spotreby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Červen 2016 Sdílet Vloženo 12. Červen 2016 Co máš za motor? Nafta se spotřebou 5 litrů nebo benzín za 15 na sto?? Jestli si natankoval až "po okraj" a nejezdíš jak prase za 20/100 tak se rafika hne až kolem 250i km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 13. Červen 2016 Sdílet Vloženo 13. Červen 2016 Vcera jsem natankoval plnou (az po hrdlo) a ujel 147 km s prumernou spotrebou 5,6 l. Zatim se rucicka nepohla. Pokud nezapomenu, budu to sledovat a potom sem napisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 15. Červen 2016 Sdílet Vloženo 15. Červen 2016 Najeto 188 km s prumernou spotrebou 5,7 l a rucicka uz se zacina hybat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 15. Červen 2016 Sdílet Vloženo 15. Červen 2016 5,7 už je hodně. Mě se taky hne za 220 - 250km podle spotřeby ale nikdy netankuju po hrdlo, jen do vycvaknutí pistole a max. to dojedu na celou desítku eurocentů. Teď sem měl po vycvaknutí 48,40€ takže na tom sem to i nechal. Dát to po hrdlo tak ta ručička možná leží až do 400km páč tam mám teď průměrku 4,3l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 16. Červen 2016 Sdílet Vloženo 16. Červen 2016 Také tankuji do vycvaknutí pistole + max zaokrouhlení na celé koruny, ikdyž nevím proč pač platím kartou(asi zvyk z dob placení živými) a když ujedu cca 150 se spotřebou cca 4,8 tak se ručička nehne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.