Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, 

nejdříve se omluvím, pokud jsem založil již existující téma, ale já ho nenašel .-)

mám 1,2 TSI 77 kW  DSG   340.000 km   auto šlape jak má  vše v pohodě. Jediný problém mám s DSG. Mám vlastně dva problémy. 

1. vím že auto má najeto hodně. Na 5 někdy 6a7 stupni  pokud je auto studené nebo má za sebou jízdu menší jak 20 km se projevuje pocukávání v tahu - hlavně na 5 stupni. Závada se projevila po výměně spojek a nikdo si s tím neví rady, ani 3 technici přímo ze škodovky, kteří se nevěřícně na auto po 14 dnech v servisu přijeli osobně podívat :-)

2. a to mne nyní trápí nejvíce jsou zvuky vyluzující z diferenciálu. Vím již, že je tu vůle - prostě to při nízké rychlosti ubrání a přidání cvaká. Moje otázka: dá se na této převodovce diferenciál vymezovat ( tak jako na starších autech) dá se s tím něco dělat, nebo je možnost výměna za jiný (nový) popřípadě jiné možnosti opravy? 

díky.

Upraveno od jelen33

Ahoj, s tvojim problémom ti nedokážem poradiť, lebo nemám ani tretinu tvojich kilometrov, ale skôr ma zaujíma, že aký mesiac/rok výroby máš, či si menil niekedy olej v DSG (ŠA to nepredpisuje) a hlavne by som ťa chcel poprosiť, či by si mohol tvoj problém, resp. zvuky diferenciálu nahrať? 
A ešte niečo, len tak pre zaujímavosť. Koľko ťa stála výmena spojok? Je nás tu pár s identickou motorizáciou, ale tvoje kilometre tu s týmto motorom podľa mňa nemá nikto, a to obzvlášť nie s DSG, tak by si sa mohol podeliť aj o ďalšie skúsenosti aby sme vedeli, že čo nás čaká o pár rokov. Myslím si, že nie som jediný, koho to zaujíma. Predpokladám, že auto buď taxík, alebo služobné auto. aj keď budem počítať že máš jeden z prvých kusov, tvoj nájazd je stále nejakých 57 tisíc km, čo je slušná porcia už aj pre naftový motor. Tipujem, že jazdíš na LPG...

Upraveno od e1.

Taky by mě zajímalo co vše jsi dělal na DSG... díky za info

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.