jelen33 Vloženo 14. Červen 2016 Sdílet Vloženo 14. Červen 2016 (editace) Zdravím, nejdříve se omluvím, pokud jsem založil již existující téma, ale já ho nenašel .-) mám 1,2 TSI 77 kW DSG 340.000 km auto šlape jak má vše v pohodě. Jediný problém mám s DSG. Mám vlastně dva problémy. 1. vím že auto má najeto hodně. Na 5 někdy 6a7 stupni pokud je auto studené nebo má za sebou jízdu menší jak 20 km se projevuje pocukávání v tahu - hlavně na 5 stupni. Závada se projevila po výměně spojek a nikdo si s tím neví rady, ani 3 technici přímo ze škodovky, kteří se nevěřícně na auto po 14 dnech v servisu přijeli osobně podívat :-) 2. a to mne nyní trápí nejvíce jsou zvuky vyluzující z diferenciálu. Vím již, že je tu vůle - prostě to při nízké rychlosti ubrání a přidání cvaká. Moje otázka: dá se na této převodovce diferenciál vymezovat ( tak jako na starších autech) dá se s tím něco dělat, nebo je možnost výměna za jiný (nový) popřípadě jiné možnosti opravy? díky. Editováno: 14. Červen 2016, autor: jelen33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 16. Červen 2016 Sdílet Vloženo 16. Červen 2016 (editace) Ahoj, s tvojim problémom ti nedokážem poradiť, lebo nemám ani tretinu tvojich kilometrov, ale skôr ma zaujíma, že aký mesiac/rok výroby máš, či si menil niekedy olej v DSG (ŠA to nepredpisuje) a hlavne by som ťa chcel poprosiť, či by si mohol tvoj problém, resp. zvuky diferenciálu nahrať? A ešte niečo, len tak pre zaujímavosť. Koľko ťa stála výmena spojok? Je nás tu pár s identickou motorizáciou, ale tvoje kilometre tu s týmto motorom podľa mňa nemá nikto, a to obzvlášť nie s DSG, tak by si sa mohol podeliť aj o ďalšie skúsenosti aby sme vedeli, že čo nás čaká o pár rokov. Myslím si, že nie som jediný, koho to zaujíma. Predpokladám, že auto buď taxík, alebo služobné auto. aj keď budem počítať že máš jeden z prvých kusov, tvoj nájazd je stále nejakých 57 tisíc km, čo je slušná porcia už aj pre naftový motor. Tipujem, že jazdíš na LPG... Editováno: 16. Červen 2016, autor: e1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David C3 Vloženo 16. Červen 2016 Sdílet Vloženo 16. Červen 2016 Taky by mě zajímalo co vše jsi dělal na DSG... díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.