Rocker Vloženo 18. Červen 2016 Sdílet Vloženo 18. Červen 2016 (editace) Ahoj, hledal jsem podobné téma, ale nikde zde nic nenašel. Zakládám proto nové téma, snad se to bude někdy hodit i někomu jinému. Budu měnit podvolantové soupáčí za typ s tempomatem. Díval jsem se do dílenské příručky (DP). Postup je mi celkem jasný až na jednu věc. Při zpětné montáži airbagu řidiče je v DP uvedeno: „Při připojování systému airbag na zdroj napětí musí být zapnuto zapalování a ve vnitřním prostoru vozidla se nesmí nacházet žádná osoba.“ Chápu to správně, že ačkoliv je kabel mínusového pólu baterie od baterie v tom okamžiku stále ještě odpojený, musím do spínací skříňky zasunout klíček a otočit jím do polohy 1? Předem díky za odpověď. Editováno: 18. Červen 2016, autor: Rocker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 18. Červen 2016 Sdílet Vloženo 18. Červen 2016 Pri odpojenej baterke zapojis airbag do volantu, otocis kluc do polohy 1, vyjdes von z auta a zapojis baterku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocker Vloženo 18. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2016 Kyselinka: Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.