Rocker Vloženo 18. Červen 2016 Vloženo 18. Červen 2016 (editace) Ahoj, hledal jsem podobné téma, ale nikde zde nic nenašel. Zakládám proto nové téma, snad se to bude někdy hodit i někomu jinému. Budu měnit podvolantové soupáčí za typ s tempomatem. Díval jsem se do dílenské příručky (DP). Postup je mi celkem jasný až na jednu věc. Při zpětné montáži airbagu řidiče je v DP uvedeno: „Při připojování systému airbag na zdroj napětí musí být zapnuto zapalování a ve vnitřním prostoru vozidla se nesmí nacházet žádná osoba.“ Chápu to správně, že ačkoliv je kabel mínusového pólu baterie od baterie v tom okamžiku stále ještě odpojený, musím do spínací skříňky zasunout klíček a otočit jím do polohy 1? Předem díky za odpověď. Editováno: 18. Červen 2016, autor: Rocker Citovat
Kyselinka Vloženo 18. Červen 2016 Vloženo 18. Červen 2016 Pri odpojenej baterke zapojis airbag do volantu, otocis kluc do polohy 1, vyjdes von z auta a zapojis baterku. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.