jankohrasko8 Vloženo 25. Červen 2016 Sdílet Vloženo 25. Červen 2016 Chcel by som sa spytat ci uz niekto menil rozvody. Pri nastartovani mi asi minutu motor drzi otacky na 1100 a potom to klesne. Odporucaju mi menit rozvody. Auto je 5/2009rok a mam 70000km najazdenych. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 25. Červen 2016 Sdílet Vloženo 25. Červen 2016 (editace) Ahoj, o rozvodech na 1.4 TSI se trochu mluví zde: http://forum.skodahome.cz/topic/49084-14-tsi-92-kw/ Obecně - pokud vím - je jak u 1.4 TSI, tak 1.8 TSI šance, že jednoho dne nenastartuješ, motor se potká a konec. Náhlá smrt. Proto je preventivně dobré vyměnit kompletní rozvodovou sadu za nejnovější. Pokud na autě rozvody nikdy měněny nebyly, osobně bych do toho preventivně zainvestoval. U mě na 1.8 TSI u originálního servisu to bylo cca za 13 000 Kč. Ohledně otáček ale, to je naprosto normální a nijak to nesouvisí s rozvody! Motor, než se "srovná", vždy po startu točí nejprve kolem 1000 otáček a pak klesne na klasických cca 800. To je zcela normální. Editováno: 25. Červen 2016, autor: wizaard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venstr Vloženo 25. Červen 2016 Sdílet Vloženo 25. Červen 2016 Ahoj rozvody jsem měnil na 92 tisících. Celková cena byla cca 20000. Důvodem takto vysoké ceny byla potřeba výměny představovače vačky. Rozvody před výměnou se hlásily samy, když auto déle stálo při startu zarachotil řetěz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 27. Červen 2016 Sdílet Vloženo 27. Červen 2016 Pokud ti to po startu nerachotí, nemá smysl rozvody měnit. Ovšem zvýšené otáčky po startu nemají nic společného s rozvody! Kdo ti to řekl? Viz TPI: Pokud bys přece jenom rozvody chtěl měnit, tak již existuje kompletní opravná sada včetně přestavovače. Další téma o rozvodech je ZDE. Piš ale jen do jednoho. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.