Přejít na obsah

Auto kaput

Bemo

Co s tym?  

69 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

lol Tak dnes rano som dosiel k autu a nenastartovalo ;D

Pichnem klucik do zapalovania ,otocim a zrazu mi zacnu vsetky kontrolky nekontrolovatelne blikat.Auto znova nenastartuje.Vyberiem kluc a skusam to znova,kontrolky sa uz nerozsvietili vobec.Auto uz bolo 5 x v servise s touto zavadou a uz ma to vazne nebavi! lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem mel obdobnou zkusenost s predchozim autem. Auto bylo 2x v servisnich sluzbach v MB, ale az nasledne se podarilo vse vyresit - jak nevim, to nerikaji, ale muj technick rika, ze byla provedena vymena kabelovych svazku. Jestli ani servis neni schopen provest opravu, tak je potreba dozadat pomoc z fabriky (kdyz tam bylo moje auto, tak jsem tam videl auta i z SK).

Odkaz ke komentáři

Ja jsem mel obdobnou zkusenost s predchozim autem. Auto bylo 2x v servisnich sluzbach v MB, ale az nasledne se podarilo vse vyresit - jak nevim, to nerikaji, ale muj technick rika, ze byla provedena vymena kabelovych svazku. Jestli ani servis neni schopen provest opravu, tak je potreba dozadat pomoc z fabriky (kdyz tam bylo moje auto, tak jsem tam videl auta i z SK).

Dik za radu,ja to pripisujem hlavnemu zvazku RJ.V servise mi ho obnazili a mam predtuchu ,ze ho pri tom poskodili,ale je to iba moja domienka.Pockam si ,s cim na mna vyrukuju...Ak to nebude ono tak este tipujem snimac otacok motora :/

Editováno: , autor: Bemo
Odkaz ke komentáři

Dik za radu,ja to pripisujem hlavnemu zvazku RJ.V servise mi ho obnazili a mam predtuchu ,ze ho pri tom poskodili,ale je to iba moja domienka.Pockam si ,s cim na mna vyrukuju...Ak to nebude ono tak este tipujem snimac otacok motora :/

mno ja mam rv 2000, taky problem so zvazkom, s proforom sme to obnazili, jeden kablik bol uplne v keli, bo nesvietilo predne lave svetlo, blinker svietil stale, kablik co to mal na svedomi bol uz seknuty, bol uz z vacsej casti po dlzke chyteny, je predpoklad ze ostatne kable vo zvazku tiez, momentalne svieti kontrolka elektroniky motora, diagnostika v servise napovedala ze je vadna lambda pred katom, po vymene sondy za novu problem pretrvava, isla tam naspat stara, v dohladnej dobe bude snad zvazok opraveny, clovek co to bude robit tiez potvrdil ze kable budu urcite aj po dlzke chytene, motor vyviazat, zvazok von, opravit/prekablovat a sup naspat... :angry: tak som zvedavy ako to dopadne a co ma este vsetko caka....

Odkaz ke komentáři

vytlacil ja som volal tiez do boleslavy a poslali ma slusne do piki, bemo mame fasa kari, za tie kese sme si mohli kupit aj lepsie

aj u inych znaciek su vselijake problemy... aj ked teda napr kolega ma astru starsiu okolo rv 2000, najazdene 136000km a do pohody... je vysmiaty sa da povedat...bezproblemove auti...

Odkaz ke komentáři

mno ja mam rv 2000, taky problem so zvazkom, s proforom sme to obnazili, jeden kablik bol uplne v keli, bo nesvietilo predne lave svetlo, blinker svietil stale, kablik co to mal na svedomi bol uz seknuty, bol uz z vacsej casti po dlzke chyteny, je predpoklad ze ostatne kable vo zvazku tiez, momentalne svieti kontrolka elektroniky motora, diagnostika v servise napovedala ze je vadna lambda pred katom, po vymene sondy za novu problem pretrvava, isla tam naspat stara, v dohladnej dobe bude snad zvazok opraveny, clovek co to bude robit tiez potvrdil ze kable budu urcite aj po dlzke chytene, motor vyviazat, zvazok von, opravit/prekablovat a sup naspat... :angry: tak som zvedavy ako to dopadne a co ma este vsetko caka....

Ty jo ,mne tiez svieti kontrolka pocas celej jazdy (elektroniky motora) -VAG hlasil sporadicku chybu snimaca otacok motora

Pri par startoch mi vyskoci aj kontrolka EPC a auto ide ako v nudzovom rezime max 2000 otacok. No a v poslednom case sa mi stavalo,ze mi zacali znicoho nic pri starte blikat vsetky kontrloky a po dalsom skuseni nastartovat uz ani nenabehli....Tak som aj ja zvedavy co mi povedia ked mi budu volat ... :fakac: Btw. mam tiez 2000cku :D

Odkaz ke komentáři

mno ja mam rv 2000, taky problem so zvazkom, s proforom sme to obnazili, jeden kablik bol uplne v keli, bo nesvietilo predne lave svetlo, blinker svietil stale, kablik co to mal na svedomi bol uz seknuty, bol uz z vacsej casti po dlzke chyteny, je predpoklad ze ostatne kable vo zvazku tiez, momentalne svieti kontrolka elektroniky motora, diagnostika v servise napovedala ze je vadna lambda pred katom, po vymene sondy za novu problem pretrvava, isla tam naspat stara, v dohladnej dobe bude snad zvazok opraveny, clovek co to bude robit tiez potvrdil ze kable budu urcite aj po dlzke chytene, motor vyviazat, zvazok von, opravit/prekablovat a sup naspat...  :angry:  tak som zvedavy ako to dopadne a co ma este vsetko caka....

Ty jo ,mne tiez svieti kontrolka pocas celej jazdy (elektroniky motora) -VAG hlasil sporadicku chybu snimaca otacok motora

Pri par startoch mi vyskoci aj kontrolka EPC a auto ide ako v nudzovom rezime max 2000 otacok. No a v poslednom case sa mi stavalo,ze mi zacali znicoho nic pri starte blikat vsetky kontrloky a po dalsom skuseni nastartovat uz ani nenabehli....Tak som aj ja zvedavy co mi povedia ked mi budu volat ... :fakac: Btw. mam tiez 2000cku :D

no mne kontrolka elektroniky motora svieti stale tiez, ten kablik co bol zly bola zem toho svetla, ale ako som pisal zacala odvtedy svietit kontrolka elektroniky, v servise nic neporiesili s tou lambdou, cize mam najprv dat tu elektriku dokopy a uvidi sa, aj ked podla nich, resp podla prijmacieho technika by tie kable v tom hlavnom zvazku nemali voplyvnovat tu lambdu, takus neviem...uvidi sa ked sa poriesi ten zvazok...cast kablov nabobtnana od vody, ale zatial do pohody...zatial...

Editováno: , autor: camilo
Odkaz ke komentáři

Bemo: uprimne Ta lutujem a drzim palce nech sa Ti to podari rozbehat.Ty uz si mal tych problemov s tym autom.Este Ta to bavi alebo to opravis a predas?

Mas ho garazovane alebo stoji Ti vonku?

Dik vazim si toho....Uz ma to riadne sere,ale este je moc skoro rozmyslat co dalej,musim vediet co to je za zavadu a kolko bude stat oprava...

Odkaz ke komentáři

Ja by som to videl na ten kablovi zvezok v motorovom priestore .Mam v garazi komplet ale na 1,2 47KW a je uz z neho par kablov vybranych ked som klimu dorabal a robil kabelaz na tempomat.

V starych favoritoch to vsetko vydrzalo a tu sa to je.e po piatich rokoch!!!Nuz to je asi ta rychla doba.....neda sa na vsetko mysliet.....

Odkaz ke komentáři

Bemo: Držím palce, nech sa to podarí vyriešiť čo najskôr a za čo najmenej.

Ono problém s 2nd hand autami je vždy ten, že nikdy nevieš, čo kupuješ. Poznám dosť ľudí, čo s autami z bazáru mali problémy, ale poznám aj zopár, čo majú auto z bazáru a šlape ako hodinky...

A do ktorého servisu si ho dal?

Odkaz ke komentáři

Bemo: Držím palce, nech sa to podarí vyriešiť čo najskôr a za čo najmenej.

Ono problém s 2nd hand autami je vždy ten, že nikdy nevieš, čo kupuješ. Poznám dosť ľudí, čo s autami z bazáru mali problémy, ale poznám aj zopár, čo majú auto z bazáru a šlape ako hodinky...

A do ktorého servisu si ho dal?

Nechcem moc menovat,je to autorizovany servis v BA (pre zasvatenych) je to blizko pristavneho mosta :) A dakujem Igor,bohuzial ja som ten s problemami..

Odkaz ke komentáři

Nechcem moc menovat,je to autorizovany servis v BA (pre zasvatenych) je to blizko pristavneho mosta :) A dakujem Igor,bohuzial ja som ten s problemami..

Bemo, pocul som, ze v jednom nemenovanom autorizovanom servise v Dubravke maju dobrych elektrikarov. Niekto mi spominal, ze kazdy servis je dobry na nieco ine a prave tento oznacil za ten kde sa oplati dat auto koli elektrike. Ak to nevyriesia v tom v Petrzke tak pripadne skus Dubravku. Vela stastia!

Odkaz ke komentáři

Bemo, pocul som, ze v jednom nemenovanom autorizovanom servise v Dubravke maju dobrych elektrikarov. Niekto mi spominal, ze kazdy servis je dobry na nieco ine a prave tento oznacil za ten kde sa oplati dat auto koli elektrike. Ak to nevyriesia v tom v Petrzke tak pripadne skus Dubravku. Vela stastia!

Dakujem a ak to nebudu vediet vyriesit,tak to skusim v Dubravke ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...