Přejít na obsah

Auto kaput

Bemo

Co s tym?  

69 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Taky máš koukám dobrou výdrž... Mam to samý auto co ty a můžu potvrdit, že se mě to taky sere... už jsem tam pár věcí vyměnil a nebere to konců.. teď už se snad přemůžu a nechám vyměnit ten podělanej smímač otáček motoru a smímač serva... + jestli bude nutné čidlo klepání... mi dva sme zralí adebti na to zajet do škodovky a říct jim jak něco takového mohli v 21 století vyrobit... :D Ideální stroj na odebírání peněz. Jsem zvědav až to vyměním co přijde potom. lol

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky máš koukám dobrou výdrž... Mam to samý auto co ty a můžu potvrdit, že se mě to taky sere... už jsem tam pár věcí vyměnil a nebere to konců.. teď už se snad přemůžu a nechám vyměnit ten podělanej smímač otáček motoru a smímač serva... + jestli bude nutné čidlo klepání... mi dva sme zralí adebti na to zajet do škodovky a říct jim jak něco takového mohli v 21 století vyrobit... :D Ideální stroj na odebírání peněz. Jsem zvědav až to vyměním co přijde potom. lol

Ani mi nehovor,ja by som s tym svojim serblom do tej Skodovky ani nedosiel :smich::smich::smich: Ale nie,som zvedavy,cidlo teploty stoji 800sk tak uvidime co to porobi....

Odkaz ke komentáři

Tak a je to vsetko v <>.Dnes som bol na vymenu snimaca teploty chladiacej kvapaliny.Dosiel som s autom ,ktore pekne jazdilo.Po vymene ,mi servisak tvrdil,ze mu auto vykazalo 8 chyb a neslo nastartovat.Vymazal zavadu a ja som si prebral auto.Auto mi ani netuklo.Servisman mi povedal,ze maju tendenciu na hlavny kabelovy zvazok.Chcel po mne 40000sk.Po tom co mi vymenili transformator za 6000sk,snimac tlaku nasavaneho vzduchu za 9000sk a dnes 1600za snimac teploty chladiacej kvapaliny + dalsie veci okolo toho mal tu drzost mi oznamit ,ze mi chcu vymenit tento hlavny kablovy zvazok.No nenakopal by ho dakto do hlavy???

Btw. nema dakto moznost zohnat tento kablovy zvazok za rozumnu cenu?

Vie mi dakto poradit ako mam dalej postupovat??

Editováno: , autor: Bemo
Odkaz ke komentáři

bemo karu pusti z dobreho strmeho kopca a zval to na rucnu my ti to dosvedcime, ze to auto je smejd

Mile rad to spravim,ale budes ma potom pravidelne vozit do prace a za mladou 100km ? :smich::smich: Povedz ano,daj to na papier,notarsky overit a je to ;)

Inak gratulujem k vyrieseniu problemu -_-

Btw. co si porobil,ze ti to nezerie olej?

Odkaz ke komentáři

Bemo ja by som skusil zohnat novy zvazok, bud kupit origo, alebo si nechaj urobit. Neviem ci ked kupis z vrakaca ci dokazes zistit v akom je stave. Alebo skus tuna bazar... Niekto ti ho uz hadam upletie ;)

No a potom ho nechas vymenit. Ak veris skoda servisu a neni ti luto nejakych 700sk bez dph za servisnu hodinu, tak si to nechaj urobit tam. Ale osobne by som sa radsej popytal tuna chalanov na fore. Napr. profor je blizko BA a velmo sikovny -_- . Prehodite, spravite diagnostiku a budes mudrejsi...

A tu indukcnu si mal vratit. Naco ti to menili, ked to prd pomohlo...

A este k tomu cakaniu na podobne auto: no diki moc keby som tam dosiel na vymenu oleja a oni mi prehrabu celu elektriku. Fakt super, co robia v tom servise. "Sak nam tu to auto nechajte, prvy volny mechanik sa mu bude venovat. Tak za tyzden sa vam ozveme... " :fakac:

Tak novy zvazkovy kabel stoji 35000sk v origo servise :DDDD ,to by som si uz tych 5000sk priplatil nech to mam so zarukou ;D

Odkaz ke komentáři

Tak novy zvazkovy kabel stoji 35000sk v origo servise :DDDD ,to by som si uz tych 5000sk priplatil nech to mam so zarukou ;D

A potrebujes urcite novy? A chces to vsetko riesit v origo servise?

Opytaj sa tuna chalanov na fore, daj inzerat v bazare, prip pozri aj ine fora. Profor vedel dobre zohnat nejake veci. A v el. je tiez doma ;)

A inak ten zvazok mozno ani nepotrebujes menit cely. Len na niektorych kritickych miestach vymenis prehnite. Fabka ma par takych miest, kde to hnije...

Pripadne skus zavolat tomu chlapikovi, co som uz raz daval tuna kontakt niekde. Po telefene ti povie kde su najcastejsie potencialne miesta, mozno by ti to vedel aj zohnat cele.

A nechaj si vymenit vsetky tie cidla a senzory, co ti v tom autoparku menili naspat a vratit prachy a budes mat na novy zvazok -_-

Odkaz ke komentáři

BEMO bol som vservise skoda, poslal na nich staznost do blavy a do mb a cuduj sa svete oni mi prekruzkovali motor ZDR a dali nahr. vozidlo ZDR to som mal auto 1.5 roka a tvrdili mi ze je uz po zaruke, udajne boli makke kruzky od vyroby. na tvojom mieste by som do servisu isiel len pre tie peniaze co si tam minul a ziaden efekt to nemalo a treba na nich poriadne hucat lebo ti nedaju nic . ty si zakaznik ty si pan

Odkaz ke komentáři

Tak pani mal som moznost vidiet vcera Bemove auto.

Auticko je pekne ale ale.Ked som to napichol na VAG tak v motore bolo asi 8 alebo 10 chyb.18058, 18057 atd.....Ten kablovy zvazok neni v zlom stave.Myslim ze v nom to nebude.Skor si myslim ze by to mohla byt RJ motora,alebo mozno pristrojovka alebo BSG. Lebo chvilu tam nic nebolo (ziadne chyby), boli sme sa na tom kusok vozit vsetko relativne v pohode a ked odchadzal sadol do toho a otocil klucom a pristrojovka sa nerozsvietila.Ked otocil druhy krat uz svietila kontrolka motora....... Asi to nema rado majitela :)

Ja by som si urcite ziadal naspat prachy za vsetky diely co mu tam menili......Len Bemovi sa akosi nechce pisat do skodovky.....je to na nom. Vymenia kablovi zvazok chyba bude a potom povedia no bol aj ten zly, ale teraz by sme vymenili....

Odkaz ke komentáři

Nj s dielmi nieje problem,su natolko este ferovy,ze mi to vymenia naspat(snad).Musim uznat,ze takeho pohodoveho a obetaveho cloveka ako Makov som este nestretol,aspon co sa pomoci oprav tyka :D S tym kabovym zvazkom to nechcem uponahlat,ale ani dalsi postup ma nenapada,jedine sa spoliehat na dalsiu dobru dusu <_<

Odkaz ke komentáři

No dnes ked som bol za Bemom, otocil klucom aj viac krat za sebou a pristrojovka nic vobec sa nerozsietila.Jedina kontrolka co svietila bola otvorenych dveri.Zeby spinacka haprovala?auto stoji na mieste nicim nepohnes a raz to ide a raz nie.....potom z niocoho nic sa rozvietila a auto nastartovalo a islo......

Odkaz ke komentáři

zapalit a dole- z- kopca! :palec2::palec2::palec2::)

Mno ty si mal podobne problemy a auto neslo dole z kopca ;)

2Makov:Chlape ako si odisiel,auto islo bez problemov.Teda raz zahaprovalo,ale stacilo pohybat klucom v spinacej a uz to opat naskocilo.Vecer som skocil za mladou a div sa svete uz aj kontrolka el motora zmizla,auto islo zasa dobre.

2Byrto:Auto je z Darexu a mam ho uz vyse 2 rokov :(

A na Kulanciu uz nic neuhadam,pretoze predchodzi majitel servisoval auto mimo autorizovanych servisov... :blbec:

Odkaz ke komentáři

Bemo ty máš opravdu smůlu.... Víš v čem je největší vtip. Já s tím autem jak jsem ti říkal mam taky pořád nějaký drable a nejraději bych to prodal, ale teď když to udělam tak se někdo zasměje.. To co jsem do něj narval to mi nikdo nezpaplatí.. Prostě už to budu mít téměř vychytaný... a pak to prodat... myslím, že by to byla škoda a to je i tvůj případ.. nemyslíš...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...