ferokulda Vloženo 20. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2016 (editace) Zdravim, dnes jsem u VW prodejce objednával sadu zadních plastových podběhů a zjistil jsem, že pro VW UP! existuje i kryt pod motor. Ne tedy pro "normální" UP!, ale pro e-UP!, prodejce mi ho ukazoval v Etce (s montážním materiálem stojí asi 3000 Kč). Tak se chci zeptat, zda nevíte, jestli pasuje kryt pod motor z e-UPu! na "normální" UP!? Máte ho tam někdo? Díky. Editováno: 20. Červenec 2016, autor: ferokulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Decibel ES Vloženo 20. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2016 Mohu se prosím zeptat kolik celkem vyjdou ty podběhy (i s adaptéry za prahy) v normálních cenách bez slevy? a bral jsi rovnou ty pro e-up? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo 21. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 21. Červenec 2016 (editace) Bral jsem pro e-UP! a sada podběhů s příslušenstvím mi vyšla asi na 3000 Kč s DPH bez slev (Porsche Plzeň). Editováno: 21. Červenec 2016, autor: ferokulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo 25. Červenec 2016 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2016 Zdravim, tak jsem se kouknul na ten kryt pod motor do ETKY doma a zjistil jsem, že to není pod motor, ale spíše až dále pod podvozek, viz obrázek. Takže si koupím kryt zde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 27. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2016 Docela plaka za ten neorigo kryt ... Stacilo yb neco platoveho, ala O2 ... nevi nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sansk8 Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 (editace) Mě osobně v rámci reklamace pískajícího drážkového řemene dovybavili CG takovým polokrytem pod motor, který má zabránit pronikání nečistot právě do oblasti řemene. Na přiloženém foto je dobře vidět. Jinak já mám CG 12/13, takže min. do tohoto data tímhle zlepšovákem vozidla vybavená nebyla. Číslo dílu je 1S0 825 250 S. Editováno: 29. Červenec 2016, autor: sansk8 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 29. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2016 Diky za info, muzes jeste jednou proverit to cislo dilu? S indexem S me to nenachazi ... s indexem A nebo bez indexu ano, stoji to cca 300Kc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sansk8 Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 Teď jsem na to koukal a číslo dílu sedí... oázkou je, zda ten index S k čílu dílu paří nebo už se týka něčeho jiného - nu posuď sám . Já bohužel nemám možnost ETKY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 30. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2016 Tak to je skutecne index S, v zahranici se to taky resi, uz to davaji automaticky, nebo kdyz ma nekdo problemy s piskanim remene ... nekde uvadeji bez indexu nekde s S ... NIcmene moje aktualizovana Etka index S nezna ... Kazdopadne moc dekuji za info, ani jsem netusil ue to je, hned to necham namontovat, ochrana remenu se hodi vzdy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš s Octavií Vloženo 4. Únor 2017 Sdílet Vloženo 4. Únor 2017 Dnes jsem uspesne namontoval plastovy kryt pod motor. Upravil jsem plastovy kryt universalni a za pomoci 5ti sroubu bylo do hodiny hotovo. Cena do 1000 CZK. Kryt zakryva komplet cely prostor motoru i prevodovky. Ještě doladim bocni postranni zakryti v oblasti za tlumicem a bude to 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 4. Únor 2017 Sdílet Vloženo 4. Únor 2017 (editace) Tomasi, muzes se prosim podelit jaky jsi pouzil kryt a jak jsi ho upravil, pridelal? Diky Editováno: 4. Únor 2017, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš s Octavií Vloženo 4. Únor 2017 Sdílet Vloženo 4. Únor 2017 Jak budu mit uplne vse hotove, dam sem podrobnejsi info. Dlouho jsem se snazil najit kryt s minimalni upravou pred montazi, az jsem mel jednoho zakaznika, kteremu jsem montoval jeden z moznych k pouziti na Citigo. Kryt kupuju od ambulantniho prodejce plastovych veci. Pokud se vse osvedci, koupim krytu vic, upravim na Citigo, Up, Mii, pridam sroubky, predvrtam otvory, udělám fotonavod a nabidnu jako montazni sadu vsem, kdo budou mit zajem za sotva polovicni cenu naz je 3300 Kc. . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 4. Únor 2017 Sdílet Vloženo 4. Únor 2017 (editace) To z ni dobre, verim ze zakazniku par bude, hlasim se jako prvni ... na jare jdu do uprav, takze me to staci cca duben kveten Diky Editováno: 4. Únor 2017, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubomir.kozak Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Hlásím se jako druhý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavkaKorčagin Vloženo 5. Únor 2017 Sdílet Vloženo 5. Únor 2017 Taky budu mít zájem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš s Octavií Vloženo 6. Únor 2017 Sdílet Vloženo 6. Únor 2017 Jak budu mit uplne vse hotove, dam sem podrobnejsi info. Dlouho jsem se snazil najit kryt s minimalni upravou pred montazi, az jsem mel jednoho zakaznika, kteremu jsem montoval jeden z moznych k pouziti na Citigo. Kryt kupuju od ambulantniho prodejce plastovych veci. Pokud se vse osvedci, koupim krytu vic, upravim na Citigo, Up, Mii, pridam sroubky, predvrtam otvory, udělám fotonavod a nabidnu jako montazni sadu vsem, kdo budou mit zajem za sotva polovicni cenu naz je 3300 Kc. Tady prvotní obrázky montáže. Zatím jde o hruby obrobek, ale funkci plni. . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš s Octavií Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 (editace) Mám hotovo, kdo budete mít zájem, napište si na tomashrabek1978@gmail.com o kryt pod motor citigo, mii, up. Můžete si vybrat zda si okraje oriznete sami, nebo budete chtít již oriznuty vyrobek. Jako příslušenství v obou pripadech obdrzite 3 šrouby a pruzne matice na uchyceni k narazniku vpredu do predvrtanych otvoru v krytu a 2 srouby k navrtani a uchyceni k napravnici. Montaz je pote hotova za pár minut. Také na Praze západ mohu namontovat. Upraveno: než Vám odešlu, prosím, pište kompletní adresu včetně PSČ a hlavně mobilní kontakt pro přepravní společnost. Bez toho nemohu zásilku odeslat. Editováno: 10. Únor 2017, autor: Tomáš s Octavií Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Diky za info, kolik za to tedy budes chtit, kolik za postu ... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš s Octavií Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 Nechci nijak moc profitovat, proto i s dopravou (pouze GLS mám nasmlouvanu přepravu a je to velké) bude cena 1500. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 vecer pisnu SZ, ted musis obstarat potomky, jeden mi prosim rezervuj ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 9. Únor 2017 Sdílet Vloženo 9. Únor 2017 JEste technicka, ty zadni diry do napravnice se tedy musis vrtat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš s Octavií Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 Ano, je nutné udělat 2 diry. Já použil vrtak a udělal zavit M5. Také ale dalsimu zajemci jsem pouzil nytovaci matice se stejnym zavitem. Obojí je díky mistu v napravnici a materiálu, otázkou bezproblemove montáže za pár minut. Dají se take pouzit jiz vytvorene z výroby ctvercove otvory na napravnici do nichž das plastovou uchytku se zavitem, ale tyto nejsou v jedné ose. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 A slo by me pripravit sadu s tema plastovyma uchytkama a dirama pro ne? Ze nejsou v ose, neva ... Nespecha, dnes rano jsem zjistil ze uz v dohledne dobe pujdu konecne zarucne na novou spojkovou lamelu, takze stejne to tam drive montovat nebudu ... ale koupit to mohu hend ... Diky za info ... D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferokulda Vloženo 10. Únor 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 danikd: Omlouvám se za OT, jak máš auto starý a kolik má najeto, že potřebuje novou spojkovou lamelu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 10. Únor 2017 Sdílet Vloženo 10. Únor 2017 4roky - 55tkm - bezna vec - cvakani pri razeni ... dela to na kupe aut, nekomu po 10tkm nekomu vubec ... ja to jiz s tim koupil, mel jsem zaruku do listopadu, ted v lednu vysla nova zesilena lamela, ale s Bolkou se v listopadu dohodlo ze mi to udelaji ted jeste gratis v ramci zaruky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.