Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den, mám škodu octavii II s motorem 2.0 FSI 110 kw. S vozem jsem spokojen až na jednu věc, přijde mi, že nedosahuje takových kvalit, kterých by měl dosahovat. Zrychluje tak nějak líně i přes sešlápnutí pedálu až na podlahu. Tak se mi stává, že zbržduju auta za mnou. O tom, že se auto táhne nějak líně mi řekl i chlap z autobazaru (chtěl jsem ho prodat, ale neprodal). Tak se chci zeptat v čem může být problém? V autoservise mně řekli, že už bude v pohodě, že odstranili přes počítač chyby, ale problém fůrt přetrvává. V červnu jsem měnil střední díl výfuku a vlnovce. Děkuji za odpovědi.

Vloženo

Na 2 stupni jsem se dostal na 4 tis. ot. A po asi 4 sekudnách jsem se dostal na 50 km/h a tehdy jsem zařadil na 4. Na 4. stupni jsem se dostal skoro až k 5 tis. ot. A dosáhl jsem rychlosti 100 km/h, tam jsem zařadil na 6. A při sešlapnuti se dostanu skoro ke 3 tis. ot. Pokud bude potřeba můžu to natočit a poslat to.

Vloženo

Snazil jsem se vyloucit to, ze proste motor drzis v prilis nizkych otackach. Z tve odpovedi moc moudry nejsem. Vytocit dvojku jen do 4 tisic (motor zde ma cca 75 kW) a potom preradit rovnou na ctyrku (to musely otacky spadnout tak pod 2 tisice, kde ma motor kolem 30 kW)? To je jasne, ze si z auta nedostal maximum. Mel jsi nejaky duvod k tomu, abys vubec nezaradil trojku a petku?

Jinak teda nejjednodussi zpusoby zjisteni stavu motoru (ktere me napadaji) jsou 2.
1) Muzes zkusit zrychleni z 0 na 100 km/h. Ale musis to poradne vytacet (motor ma maximalni vykon v 6 tisicich otackach) a nepreskakovat prevodove stupne. Vidim, ze bys to mel mit za 9,3 sekundy. Pokud se k tomu priblizis, je to v pohode.
2) Muzes zkusit maximalku. Pokud jsem to nasel spravne, melo by ti to jet nejakych 213 km/h. Takze pokud ti to nepojede ani 200 km/h, je neco spatne.

Muzes samozrejme zajet na brzdu, na ktere ti vykon zmeri, ale to asi nechces.

PS: Co rikal chlap v bazaru bych moc v uvahu nebral. Chce auto koupit co nejlevneji, takze ti asi nerekne, jak skvele ti to jede.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...