Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, ako sa dá odblokovať obraz počas jazdy na Octávii III u COLUMBUSA? Díky za radu.

Musí se to odblokovat diagnostikou. Pokud máš zájem, mohu ti doporučit jednoho šikovného klučinu hned u hranic v Mikulově. Pokud chceš, napiš zprávu.

• Autor

Viem, že sa to robí nejako cez diagnostiku, ale som zo stredného SK. Zatiaľ si robím prieskum, že kto to robí v okolí Martina, Ružomberka, Lipt. Mikuláša atď. Ale zatiaľ díky za ponuku a za ochotu. A aj cenová orientácia ma zaujíma. A aj to, že keď sa to raz odblokuje, tak či je to už na stále a či sa to odblokovanie nezruší pri následnej aktualizácii COLUMBUSA. Díky za odpoveď.

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak vie niekto, či pri novej aktualizácii máp a COLUMBUSA sa to nestratí to odblokovanie? Keď sa to už raz odblokuje tak je to už na furt? Díky za odpoveď.

Aktualizácia máp nemá na odblokovanie vplyv. Neviem ako je to s aktualizáciu samotného softvéru (tú som nerobil)

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

• Autor

Dík& za odpoveď. Predpokladám, že si zo Slovenska. nepoznáš niekoho v okolí LM, RK, kto to robí?

Pokud někdo chce,jsem tento týden u Štúrova

• Autor

Díky, ale tieto dva týždne budem mimo. A hlavne by som to chcel niekde v blízkosti Martina, Ružomberka apod.

Igor v BA... no možno sa prihlási niekto, kto pozná aj v tvojich končinách...

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

To odblokování je "jednoduché" nebo se dělá nějakým trikem, aby si navigace myslela, že nejede? Jestli to nemá vliv třeba na automatické zesilování audia při vyšších rychlostech.

• Autor

Nie som síce odborník, ale čo som zisťoval tak sa to robí cez kábel a princíp vraj spočíva v tom, že štandardne sa vypne obraz pri rýchlosti 5 km/hod a tým odblokovaním cez ten kábel sa tam dá nastaviť a zmeniť napr. rýchlosť na 250 km/hod a tak sa to už ten obraz nebude vypínať počas jazdy.

• 2 týdny později...

Díky, takže metoda, která nedojebe nic jiného, super :-)

V 23. 8. 2016 at 8:05, SCOUT135 napsal:

Dík& za odpoveď. Predpokladám, že si zo Slovenska. nepoznáš niekoho v okolí LM, RK, kto to robí?

Ak sa niekto najde pridam sa som z LM.

• 3 týdny později...

Někdo z okolí Ústí nad Orlicí, Kutné Hory, Olomouce, Ostravy? prosím o cenu a info jestli má vliv na záruku...děkuji

Kopřivnice a vliv na záruku to nemá

umím v Humpolci

Jinak budu v Žilině,Ruźomberoku  30.9 tak když tak do SZ

• Autor

Nazdar Cosby- nedajú sa ti dodosielať správy tak ti to postnem sem:

Hore si spomínal, že budeš mať cestu cez Ružomberok 30.09. mohli by sme sa teda stretnúť, mal by som záujem o to odblokovanie obrazu počas jazdy na Octavii III/ Columbuse. Na akej cene sa vieme teda dohodnúť? Prípadne ak sa ti dajú odblokovať aj rôzne iné veci ako napr. natáčanie spätného zrkadla pri cúvaní, privretie okien za dažďa atď. Máme dve Octavie III. tak ak by sa ti dalo aj spomínané veci, tak by sme ich radi odblokovali na obidvoch autách. Díkes za odpoveď.

napiš na mail--  cosby@centrum.cz   a dohodneme se

• Autor

Zajtra ti posielam mail s podrobnosťami... Dik

ouki

• Autor

Cosby, tak som Ti teda poslal ten mail, ako sme sa včera dohodli.

:-)

• Autor

Cosby, ďakujeme za profesionálny a ľudský prístup. Všetko prebehlo hladko a podľa našich predstáv. Vrelo  odporúčame Tvoje služby.

Někdo, kdo umí VIM po trase Rozvadov - Plzeň - Milevsko - Tábor?

Upraveno od mischicka

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.