martin.salat Vloženo 15. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2016 Prajem pekny den, Potreboval by som poradit. Kamarat ma problem so zatvaranim dveri kufra. Motorcek dvere otvori, ale uz sa nevrati spat. Ak chce zavriet dvere, musi ho najskor rucne potiahnut a dvere normalne zavrie. Motorcek uz vymenil za novy, len to nepomohlo. Dakujem za kazdu radu. Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
datel.1 Vloženo 4. Únor 2017 Sdílet Vloženo 4. Únor 2017 Není náhodou problém v zámku pátých dveří ??? Já jsem zámek dával také nový. Sice z jiného důvodu (nesvítilo mi osvětlení při otevření dveří). Po rozebrání starého zámku jsem zjistil, že jsou uvnitř dva mikrospínače, tak jestli to nemá vliv i na motorek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 Najednou mi nejde otevřít kufr na Combi. Vyměnil jsem kliku s centrálem a občas to jde občas ne. Když zahýbu motorkem dole u zámku, tak to párkrát jde. Je možné vyěnit pouze ten motorek a ne celý zámek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misumi Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 jestli ho máš _? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.