Publikováno Září 26, 200619 r Čaute, mám problém... Na PZ kole mi prostě z jednoho závitu, co drží kolo kus vypadl. Bylo to prostě tak rezavý, že se mi to vydrolilo. Poraďte prosím co s tím... Mám se tam nějak snažit se závitníkem, nebo mi nezbyde nic jinýho, než koupit nový kotouče? Dá se tý rzi nějak zabránit? Díky
Září 27, 200619 r Jestli Ti vypadl jen kus závitu a šroub jde přesto dotáhnout (=neprotáčí se), neřešil bych to. Pokud nejde, tak pak nejspíš vyvrtat, vyříznout nový, větší závit a podle toho pořídit i větší šroub. Tak bych to dělal já.
Září 27, 200619 r Čaute, mám problém... Na PZ kole mi prostě z jednoho závitu, co drží kolo kus vypadl. Bylo to prostě tak rezavý, že se mi to vydrolilo. Poraďte prosím co s tím... Mám se tam nějak snažit se závitníkem, nebo mi nezbyde nic jinýho, než koupit nový kotouče? Dá se tý rzi nějak zabránit? Díky Když máš vzadu kotouče, není kolo přišroubovaný do kotouče, ale do náboje.... takže si kotouče můžeš měnit jak chceš a nepomůže to...
Září 27, 200619 r Ano.Závit je v náboji a ten se součást s ložiskem. Tak tak a ten naboj s loziskem stoji par korun, takze bych to koupil
Září 27, 200619 r Originál obj. číslo je 6Q0598611 a ve škodovce stojí 4.423,-...v kopii bude určitě tak za půlku
Září 27, 200619 r tak rozhodně lepší to koupit a vyměnit, než si pak někde rozbít hudu(a celí auto ) kvuli strženýmu závitu
Září 27, 200619 r tak rozhodně lepší to koupit a vyměnit, než si pak někde rozbít hudu(a celí auto ) kvuli strženýmu závitu No on 1 šroub zas takovej problém není, jezdí k nám i zákazníci, který maj v kole 3 šrouby a neví o tom..
Září 27, 200619 r tak rozhodně lepší to koupit a vyměnit, než si pak někde rozbít hudu(a celí auto ) kvuli strženýmu závitu No on 1 šroub zas takovej problém není, jezdí k nám i zákazníci, který maj v kole 3 šrouby a neví o tom.. no jasně , ale pro ten pocit
Září 27, 200619 r Ja bych to tedy vymenil... Zadne experimenty s novym zavitem bych neresil... Jak pise Klaca nez se nekde vymlatit...
Září 27, 200619 r A co použít pouzdro pro opravu vytrhaných závitů.Vyjde to jistě levněji než nový náboj a nedá se to považovat za experiment. http://www.wuerth.cz/data/wuerth_data/prod...20w%C3%BCrth%22
Září 27, 200619 r Autor A co použít pouzdro pro opravu vytrhaných závitů.Vyjde to jistě levněji než nový náboj a nedá se to považovat za experiment.http://www.wuerth.cz/data/wuerth_data/prod...20w%C3%BCrth%22 Mno, to vypada zajimave, ale asi si koupim novy naboj... Prece jen ja na ty experimenty moc nejsem. Ale dekuju
Září 27, 200619 r Autor Nové náboje s ložiskem jsem prodával za 490,-kč,bohužel už nemám Tak to je fakt smula, ale asi si je koupim od NoiseRa, porad to vyjde levneji, nez z origo servisu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.