Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čaute, mám problém... Na PZ kole mi prostě z jednoho závitu, co drží kolo kus vypadl. Bylo to prostě tak rezavý, že se mi to vydrolilo. Poraďte prosím co s tím... Mám se tam nějak snažit se závitníkem, nebo mi nezbyde nic jinýho, než koupit nový kotouče? Dá se tý rzi nějak zabránit? Díky

Jestli Ti vypadl jen kus závitu a šroub jde přesto dotáhnout (=neprotáčí se), neřešil bych to. Pokud nejde, tak pak nejspíš vyvrtat, vyříznout nový, větší závit a podle toho pořídit i větší šroub. Tak bych to dělal já.

Čaute, mám problém... Na PZ kole mi prostě z jednoho závitu, co drží kolo kus vypadl. Bylo to prostě tak rezavý, že se mi to vydrolilo. Poraďte prosím co s tím... Mám se tam nějak snažit se závitníkem, nebo mi nezbyde nic jinýho, než koupit nový kotouče? Dá se tý rzi nějak zabránit? Díky

Když máš vzadu kotouče, není kolo přišroubovaný do kotouče, ale do náboje.... fuck takže si kotouče můžeš měnit jak chceš a nepomůže to... B)

Ano.Závit je v náboji a ten se součást s ložiskem.

Ano.Závit je v náboji a ten se součást s ložiskem.

Tak tak a ten naboj s loziskem stoji par korun, takze bych to koupil :)

Originál obj. číslo je 6Q0598611 a ve škodovce stojí 4.423,-...v kopii bude určitě tak za půlku :ph34r:

tak rozhodně lepší to koupit a vyměnit, než si pak někde rozbít hudu(a celí auto ) kvuli strženýmu závitu ;)

tak rozhodně lepší to koupit a vyměnit, než si pak někde rozbít hudu(a celí auto ) kvuli strženýmu závitu ;)

No on 1 šroub zas takovej problém není, jezdí k nám i zákazníci, který maj v kole 3 šrouby a neví o tom.. B)

No on 1 šroub zas takovej problém není, jezdí k nám i zákazníci, který maj v kole 3 šrouby a neví o tom.. B)

no jasně ;) , ale pro ten pocit B)

Ja bych to tedy vymenil... Zadne experimenty s novym zavitem bych neresil... Jak pise Klaca nez se nekde vymlatit... ;)

Nové náboje s ložiskem jsem prodával za 490,-kč,bohužel už nemám

Prodavam ho za 914,- s DPH, dokladem, zarukou...

• Autor
A co použít pouzdro pro opravu vytrhaných závitů.Vyjde to jistě levněji než nový náboj a nedá se to považovat za experiment.

http://www.wuerth.cz/data/wuerth_data/prod...20w%C3%BCrth%22

Mno, to vypada zajimave, ale asi si koupim novy naboj... Prece jen ja na ty experimenty moc nejsem. Ale dekuju

• Autor
Nové náboje s ložiskem jsem prodával za 490,-kč,bohužel už nemám

Tak to je fakt smula, ale asi si je koupim od NoiseRa, porad to vyjde levneji, nez z origo servisu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.