Přejít na obsah

1.6 55kw , skubanie auta pri zmene rychlosti

Subie

Doporučené příspěvky

Zdravim vas :ˇ)

Pred nedavnom som si kupil octavku , 1.6 55kw ... vsetko v najlepsom poriadku, na to ze to ma "len" 55kw som celkom prekvapeny (4 ludia v aute ,plny kufor a po dialnici na 130 km/h este citim ze sa to rozkotula dalej, hold maximalna rychlost nedovoli :( )  ... len ma znepokojuje jedna vec a niesom si isty ci je to OK alebo to treba riesit kazdopadne svojim sposobom mi to uz zacina liest na nervy.. problem je v tom, ze pri jazde auto reaguje na zmenu rychlosti,to ze pri pridani resp. zosliapnuti pedalu auto akokeby trhne a vystreli pochopim, len nechapem preco pri pusteni pedalu trhne tiez :( nevravim ze je to nieco strasne , ale tak nie je to nic prijemne..

pokial pustim plyn "plynulo" , neni to take citelne,ale pokial idem a zacnem prudkejsie brzdit cim pustim plyn nahle, trhne to... co sa tyka inych veci, otacky NEkolisu, ine priznaky pri jazde niesu, nic nepiska neklepe,ziadna chyba na budikoch co sa tyka motora atd,spotreba podla PC po 1300km po dialnici 6,6l/100 , v meste okolo 7-7,5 max. podla PC (a mam pocit,ze skutocnost je veeeeeeeelmi podobna) a to chodim celkom svizne ..spojka je uz viac menej na odpis, meneny vzduchovy filter, pelovy, olej...

neviete co to asi moze byt alebo je to ok? sviecky som este nestiihol menit rovnako ani kable ci rozdelovac.

Dakujem pekne za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...