tttt Vloženo 30. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2016 Ahoj, mám O3 1,8 TSi 2013 manuál s Kessy. Přijdu k autu, otevřu, vymáčknu spojku, zmačknu tlačítko Start, motor ihned naskočí a během 1-2 sekund zhasne a vyskočí hlášení "Nastartujte motor ručně"! Opětovný pokus o nastartování neúspěšný. Orosím se a zkouším to znova a znova a asi po 5 pokusu motor naskočí a jedu. Během jízdy žádný problém, v Boleru jsem žádné záznamy nenalezl (chybové). Nikdy předtím se mi toto nestalo! Auto stálo venku více jak 6 hodin bezprovozu => motor, olej tedy nezahřátý (venkovní teplota cca 26 stupňů). Nevíte o co by mohlo jít? Díky Tom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 30. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2016 Jestli je to v záruce tak reklamovat. Mělo by to být i na diagnostice vidět, tak ať řeší servis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tttt Vloženo 30. Srpen 2016 Autor Sdílet Vloženo 30. Srpen 2016 JJ, auto je v záruce, asi mi nic jiného nezbyde (chvíli to budu pozorovat). Ještě mě napadlo, zda to nemá souvislost s tou pitominou jménem Start-Stop systém, ale ten by neměl fungovat, když je motor studený a hlavně když se sešlápne spojka, tak by motor měl sám naskočit... No nic, takhle bez diagnostiky je to jen hádání, spíš jsem byl zvědavý, zda se s tím již někdo setkal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlouchyno Vloženo 30. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2016 (editace) Promiň, ale mám 1.6TDi takže ti s tím (jestli jsem se s tím setkal) nepomůžu mám s ní sice jiné problémy, ale to už zabíhám od tématu. Takže jak jsem psal výše je potřeba diagnostika, bez ní jsi u moderních motorů bezradný. Editováno: 30. Srpen 2016, autor: Hlouchyno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenin72 Vloženo 9. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2021 Ahoj jak se to vyresilo a co s tim bylo? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 9. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2021 Bohužel nepomůžu s řešením ale myslím že poznatek stojí za zminku. Upozornění na ruční startování nejspíš nebude kauzalitou ale spíš korelací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danno1771 Vloženo 9. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2021 Ja si myslím, že sa to správa podobne ako keď auto nedetegovalo immo a po 2s zhasol motor. Mám pocit, že vtedy treba priložiť kluč ku tlačidlu a tak stlačiť štartovanie, že či to pomôže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.