Přejít na obsah

hláška "Nastartujte motor ručně"


tttt

Doporučené příspěvky

Ahoj, mám O3 1,8 TSi 2013 manuál s Kessy. Přijdu k autu, otevřu, vymáčknu spojku, zmačknu tlačítko Start, motor ihned naskočí a během 1-2 sekund zhasne a vyskočí hlášení "Nastartujte motor ručně"! Opětovný pokus o nastartování neúspěšný. Orosím se a zkouším to znova a znova a asi po 5 pokusu motor naskočí a jedu. Během jízdy žádný problém, v Boleru jsem žádné záznamy nenalezl (chybové).

Nikdy předtím se mi toto nestalo! Auto stálo venku více jak 6 hodin bezprovozu => motor, olej tedy nezahřátý (venkovní teplota cca 26 stupňů).

 

Nevíte o co by mohlo jít?

 

Díky Tom

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JJ, auto je v záruce, asi mi nic jiného nezbyde (chvíli to budu pozorovat). Ještě mě napadlo, zda to nemá souvislost s tou pitominou jménem Start-Stop systém, ale ten by neměl fungovat, když je motor studený a hlavně když se sešlápne spojka, tak by motor měl sám naskočit... No nic, takhle bez diagnostiky je to jen hádání, spíš jsem byl zvědavý, zda se s tím již někdo setkal...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Promiň, ale mám 1.6TDi takže ti s tím (jestli jsem se s tím setkal) nepomůžu:kol-32: mám s ní sice jiné problémy, ale to už zabíhám od tématu. Takže jak jsem psal výše je potřeba diagnostika, bez ní jsi u moderních motorů bezradný.:kol-47:

Editováno: , autor: Hlouchyno
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...