vitezslav2 Vloženo 22. Září 2016 Autor Vloženo 22. Září 2016 Po telefonu rikali ze podle diagnostiky,ale zitra pri prevzeti se to dozvim presneji. Citovat
vitezslav2 Vloženo 2. Říjen 2016 Autor Vloženo 2. Říjen 2016 Tak to bylo tím.Motor se teď chová upně jinak.Co jsem se ptal,tak měřili tlak paliva,měřili časování ventilů,zkoušeli svíčky,měřili dávkování ventilů. Ale že odejde po 60tis vstřikovací ventil to je smůla. Citovat
kimmi Vloženo 3. Říjen 2016 Vloženo 3. Říjen 2016 (editace) Aký je to mesiac a rok výroby,žeby nejaká špatná séria? Editováno: 3. Říjen 2016, autor: kimmi Citovat
duryitzz80 Vloženo 19. Května Vloženo 19. Května Zdravím mám problém s octavia 2 ,1.9 tdi pri startu mi zavibruje motor jde ro celkem citit ,vibrace jsou silny dela mi to jen při startování nevite co by ro mohlo být? Citovat
Pawouk Vloženo 20. Května Vloženo 20. Května Přijde ti, že motor 1.4 16V ve Fabii je to stejné, jako motor 1.9 TDI PD v Octavii? No mně tedy rozhodně ne. Ptej se na to v odpovídající části motorové sekce Octavia II. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.