horacho1 Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 Máte někdo u Octavia 3 (jen Liftback) na C-sloupku dvě v odlesku viditelně promáčklé místa (v průměru cca 3-5cm) - v místě, kde je připevněna vzpěra víka kufru. Snažil jsem se to vyfotit, ale nepodařilo se. Jelikož jsem to náhodně viděl už u dalších dvou vozů, tak jsem se s tím zajel do servisu, zda to není nějaká výrobní vada. Tam jsem ale nepochodil s tím, že s tím ještě nikdo nepřišel. Prý pokud to chci reklamovat, tak mám doložit VIN kódy dalších vozů, aby se tím Škodovka zabývala. Vůz vyroben 8/2014. Možná je to jen nějaká náhoda, ale třeba to máte někdo také.... Díky za případné info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tragedie_v_JZD Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 Tak az to zas uvidis, tak si opis VINko at je servis spokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Září 2016 Sdílet Vloženo 6. Září 2016 tady o servis vôbec nejde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horacho1 Vloženo 7. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2016 Jojo, kdybych věděl, že v servisu budou chtít vědět další VINka, tak jsem to udělal a opsal jsem si je. I proto se obracím sem, kdyby měl někdo stejný problém a podělil se o VIN. Asi jim jde o to, aby mohli dohledat špatnou sérii nebo nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zachyi Vloženo 14. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2016 Mam to taky na octavce 2014 a nove superby to maji skoro vsechny, znamemu uz to dvakrat vytahovali, ale za tyden je to znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pro_man Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 V 6.9.2016 at 18:51, horacho1 napsal: Máte někdo u Octavia 3 (jen Liftback) na C-sloupku dvě v odlesku viditelně promáčklé místa (v průměru cca 3-5cm) - v místě, kde je připevněna vzpěra víka kufru. Snažil jsem se to vyfotit, ale nepodařilo se. Jelikož jsem to náhodně viděl už u dalších dvou vozů, tak jsem se s tím zajel do servisu, zda to není nějaká výrobní vada. Tam jsem ale nepochodil s tím, že s tím ještě nikdo nepřišel. Prý pokud to chci reklamovat, tak mám doložit VIN kódy dalších vozů, aby se tím Škodovka zabývala. Vůz vyroben 8/2014. Možná je to jen nějaká náhoda, ale třeba to máte někdo také.... Díky za případné info V případě že by Ti to neuznali, mohl by Ti pomoct pan Borunský tel: +420 607 150 536. Mě opravoval asi 4 promáčkliny a luxusní výsledek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tipmajstr Vloženo 1. Září Sdílet Vloženo 1. Září Dobrý den, asi je to výrobní vada mám to také na autě přesně jak popisujete Škoda Octavia 3 liftback Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 2. Září Sdílet Vloženo 2. Září No úplně nevím. Auto prochází několika kontrolami. Od výrobce počínaje, prodejcem konče. Že by to pustilo tolik lidí je na výrobní vadu divný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tipmajstr Vloženo 8. Září Sdílet Vloženo 8. Září Nebude to tím, že se vada projeví až později, protože se materiál co drží písty unavý a začne se přenášet do karoserie🤔 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.