Publikováno Září 6, 20169 r Máte někdo u Octavia 3 (jen Liftback) na C-sloupku dvě v odlesku viditelně promáčklé místa (v průměru cca 3-5cm) - v místě, kde je připevněna vzpěra víka kufru. Snažil jsem se to vyfotit, ale nepodařilo se. Jelikož jsem to náhodně viděl už u dalších dvou vozů, tak jsem se s tím zajel do servisu, zda to není nějaká výrobní vada. Tam jsem ale nepochodil s tím, že s tím ještě nikdo nepřišel. Prý pokud to chci reklamovat, tak mám doložit VIN kódy dalších vozů, aby se tím Škodovka zabývala. Vůz vyroben 8/2014. Možná je to jen nějaká náhoda, ale třeba to máte někdo také.... Díky za případné info
Září 7, 20169 r Autor Jojo, kdybych věděl, že v servisu budou chtít vědět další VINka, tak jsem to udělal a opsal jsem si je. I proto se obracím sem, kdyby měl někdo stejný problém a podělil se o VIN. Asi jim jde o to, aby mohli dohledat špatnou sérii nebo nevím...
Říjen 14, 20168 r Mam to taky na octavce 2014 a nove superby to maji skoro vsechny, znamemu uz to dvakrat vytahovali, ale za tyden je to znova.
Říjen 20, 20168 r V 6.9.2016 at 18:51, horacho1 napsal: Máte někdo u Octavia 3 (jen Liftback) na C-sloupku dvě v odlesku viditelně promáčklé místa (v průměru cca 3-5cm) - v místě, kde je připevněna vzpěra víka kufru. Snažil jsem se to vyfotit, ale nepodařilo se. Jelikož jsem to náhodně viděl už u dalších dvou vozů, tak jsem se s tím zajel do servisu, zda to není nějaká výrobní vada. Tam jsem ale nepochodil s tím, že s tím ještě nikdo nepřišel. Prý pokud to chci reklamovat, tak mám doložit VIN kódy dalších vozů, aby se tím Škodovka zabývala. Vůz vyroben 8/2014. Možná je to jen nějaká náhoda, ale třeba to máte někdo také.... Díky za případné info V případě že by Ti to neuznali, mohl by Ti pomoct pan Borunský tel: +420 607 150 536. Mě opravoval asi 4 promáčkliny a luxusní výsledek...
Září 1, 20241 r Dobrý den, asi je to výrobní vada mám to také na autě přesně jak popisujete Škoda Octavia 3 liftback
Září 2, 20241 r No úplně nevím. Auto prochází několika kontrolami. Od výrobce počínaje, prodejcem konče. Že by to pustilo tolik lidí je na výrobní vadu divný.
Září 8, 20241 r Nebude to tím, že se vada projeví až později, protože se materiál co drží písty unavý a začne se přenášet do karoserie🤔
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.