zabiak Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 (editace) Tady článek a prvních 5 fotek nové škody Joyster http://auto.idnes.cz/exkluzivne-prvni-foto...6_ak_aktual_mhk Editováno: 27. Září 2006, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 a me se to libiiii a vic nez roomster konecne kukuc co se me libi zadny svetla do kapoty, pekne hezky rovne a ostry hrany :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 pěkná, pěkná, že by budoucí RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Krasavec, fakt je to sleha jako blazen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Mě se to taky móc líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 krásně doširoka blatníky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 tak toto bude dela ak toto vinde tak vsetky automobilky mozu ist do dpc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 V///RS: no mozno by bolo dobre dat dole klapky z oci a zistit co vlastne ine automobilky ponukaju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 27. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2006 (editace) Je to docela střízlivý, takže to možná použijou. Mě se ten předek hodně líbí. Trošku to evokuje civika Editováno: 27. Září 2006, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 na prvni pohled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 I mně na první pohled LÍBÍ jsem docela zvědavý na další fotky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 No tak jsem asi jedinej, ale mě se to nijak zvlášť nelíbí. Možná proto, že jak tu někdo psal to připomíná civica, a toho považuju za designovou příšernost (exteriér, interiér se mi líbí). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redliner Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 fugas nie niesi jediny mne sa tiez nepaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 ty kokso to je krasa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 pěkné,moc pěkné .. tohle bych si nechal libit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Jestli tam budou dávat nějakej pořádnej motor, tak bych i měnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Líbí se mi to! Předek je pecka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 predek je super,ale zadek bude myslim nic moc.Uvazuji o koupi kdyz se zacne prodavat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devils Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Tak trochu napodobenina Civicu (přední světla) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Pekneee len by to chcelo par technikcych detailov .. co ked je to postavene na roomstrovi ? ked uz nazov Joyster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Vidim v tom az moc Roomstera, i v nazvu, coz me desi... Tohleto je treba kurva o necem jinym...a interier nebo sportwagon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 jj nova kia zo ziliny .. je to zujimave autko .. designova mixaz z mazdy 3 toyoty corolly a kia rio na tom ma desi akurat to K I A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 jj nova kia zo ziliny .. je to zujimave autko .. designova mixaz z mazdy 3 toyoty corolly a kia rio na tom ma desi akurat to K I A Tak tak, moc hezky to je... Mno jo, killed in action, to nesmis tak brat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Killed In Action .. to sa mi fakt paci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Killed In Action .. to sa mi fakt paci Co to znamena opravdu, netusim Korean Inter Auto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.