street-dog Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 (editace) Zdravíčko, pořídil jsem si do auta rádio Kenwood KMM 303BT a problém je v tom, že když připojím telefon Lenovo Vibe P1M, tak při přehrávání hudby přes bluetooth, zvuk sem tam přeskakuje (zkoušeno přes youtube i přímo z paměti tel), ale přes Lenovo P70 (android 4.4) a Lumii 640, to hraje normálně. Jinak rádio hraje normálně i z USB a FM tuneru. V manuálu je ještě napsáno pokud přeskakuje zvuk přes bluetooth: Vypněte režim pro úsporu elektrické energie na zařízeních Android, v tel jsem našel jenom nějaký pohotovostní inteligentní řízení spotřeby a to je vypnutý. Nevíte někdo co s tím ? Díky moc PS: na android foru jsem nepochodil Editováno: 19. Září 2016, autor: street-dog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majlou Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Pro toto autoradio je novy firmware ktery opravuje chyby s Bluetooth. Koukni na offiko stranky vyrobce. Mam ho taky a nedela mi to.Odesláno z Mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 19. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2016 (editace) Díky moc to mě nenapadlo, zkusím a dám vědět. PS: tak bohužel v rádiu už je ten novější firmware 0.36 Editováno: 19. Září 2016, autor: street-dog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.