Publikováno Září 19, 20168 r Zdravíčko, pořídil jsem si do auta rádio Kenwood KMM 303BT a problém je v tom, že když připojím telefon Lenovo Vibe P1M, tak při přehrávání hudby přes bluetooth, zvuk sem tam přeskakuje (zkoušeno přes youtube i přímo z paměti tel), ale přes Lenovo P70 (android 4.4) a Lumii 640, to hraje normálně. Jinak rádio hraje normálně i z USB a FM tuneru. V manuálu je ještě napsáno pokud přeskakuje zvuk přes bluetooth: Vypněte režim pro úsporu elektrické energie na zařízeních Android, v tel jsem našel jenom nějaký pohotovostní inteligentní řízení spotřeby a to je vypnutý. Nevíte někdo co s tím ? Díky moc PS: na android foru jsem nepochodil Upraveno Září 19, 20168 r od street-dog
Září 19, 20168 r Pro toto autoradio je novy firmware ktery opravuje chyby s Bluetooth. Koukni na offiko stranky vyrobce. Mam ho taky a nedela mi to.Odesláno z Mobilu
Září 19, 20168 r Autor Díky moc to mě nenapadlo, zkusím a dám vědět. PS: tak bohužel v rádiu už je ten novější firmware 0.36 Upraveno Září 19, 20168 r od street-dog
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.