koca1 Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Ahoj.Jak demontuji stropní svítidlo u Škody OII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 http://forum.skodahome.cz/topic/12649-bile-led-osvetleni-interieru-a-ve-zp-zrcatkach/?p=557861 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Stahoň Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 Tak už jsem se dostal i ktomu spočítat ten odběr ledek a osvětlení celého vnitřního prostoru (kufr,nástupní prostor, kastlík u spolujezdce, stropní osvětlení). Neměl by někdo přímo odkazy na použité led žárovky v interierovém osvětlení na místo klasických v OII face? (osvětlení nástupního prostoru, stropní a v kufru osvětlení, kastlík u spolujezdce) Děkuji předem za pomoc něco jsem hledal ale nějak nedohledal bílé ledky :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 3. Březen 2014 Sdílet Vloženo 3. Březen 2014 je to tu již ve více tématech, takže jsi asi moc nehledal.. např. tady: http://forum.skodahome.cz/topic/12649-b%C3%ADl%C3%A9-led-osv%C4%9Btlen%C3%AD-interi%C3%A9ru-a-ve-zp-zrc%C3%A1tk%C3%A1ch/page-2#entry557861 nebo tady: http://forum.skodahome.cz/topic/58286-led-osv%C4%9Btlen%C3%AD-rztky/page-3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Wanke Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 Prosím o pomoc. Jednoho dnes jsem přepnul tlacitko na strope do jine polohy a to se ulomilo.Myslim to tlacitko co prepinam osvetleni kdyz otevru dvere atd.Tlacitko mi zustalo v ruce a chvili na to se mi zhaslo vsechno interierove osvetleni,myslim tim pri otevreni,lampicky,osvetleni zavazadloveho prostoru. Prosim o radu jak rozebrat to stropni ovladani a vymenit vypinac a pote co delat a kzerou pojistku vymenit. Diky za nejake rady. Píšu z mobilu z Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 1. Vezmi si nějaký nožík a vycvakni průhlednou krytku pod kterou jsou žárovky (na straně blíže zadním sedadlům)2. Povol 2x vrut, co je mezi žárovkami a drží celé světlo3. Po obou stranách jsou vidět zobáčky co drží světlo ve stropnici, ty podeber nožíkem abys ty zobáčku zatlačil dovnitř světla (jen lehce, abys je nezlomil) a vytahuj světlo směrem dolů (opět u strany blíž k zadním sedačkám)4. Odpoj svorkovnici světla a případně stropní mikrofon a máš to venku5. Zpětná montáž je opačným postupem- Jinak tohle bys tu ale někde určitě našel v nějakém tématu [emoji6] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Wanke Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 Tak jsem to rozebral. Vse slo v poho.Ulomil se mi ten knoflik co prepinam jak chci, aby mi svitilo. Vymenim.Ktera pak to je pojistka?Diky za radyPíšu z mobilu z Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 Měla by to být pozice 14 v pojistkové skříni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Wanke Vloženo 1. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2016 Opraveno...díky moc.Pojistka 15Píšu z mobilu z Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.