Přejít na obsah

Nejde mi osvětlení interiéru O2

koca1

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...

Tak už jsem se dostal i ktomu spočítat ten odběr ledek a osvětlení celého vnitřního prostoru (kufr,nástupní prostor, kastlík u spolujezdce, stropní osvětlení). Neměl by někdo přímo odkazy na použité led žárovky v interierovém osvětlení na místo klasických v OII face? (osvětlení nástupního prostoru, stropní a v kufru osvětlení, kastlík u spolujezdce) Děkuji předem za pomoc něco jsem hledal ale nějak nedohledal bílé ledky :-/ 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 roky později...

Prosím o pomoc. Jednoho dnes jsem přepnul tlacitko na strope do jine polohy a to se ulomilo.Myslim to tlacitko co prepinam osvetleni kdyz otevru dvere atd.Tlacitko mi zustalo v ruce a chvili na to se mi zhaslo vsechno interierove osvetleni,myslim tim pri otevreni,lampicky,osvetleni zavazadloveho prostoru. Prosim o radu jak rozebrat to stropni ovladani a vymenit vypinac a pote co delat a kzerou pojistku vymenit. Diky za nejake rady.

Píšu z mobilu z Tapatalk

Odkaz ke komentáři

1. Vezmi si nějaký nožík a vycvakni průhlednou krytku pod kterou jsou žárovky (na straně blíže zadním sedadlům)

2. Povol 2x vrut, co je mezi žárovkami a drží celé světlo

3. Po obou stranách jsou vidět zobáčky co drží světlo ve stropnici, ty podeber nožíkem abys ty zobáčku zatlačil dovnitř světla (jen lehce, abys je nezlomil) a vytahuj světlo směrem dolů (opět u strany blíž k zadním sedačkám)

4. Odpoj svorkovnici světla a případně stropní mikrofon a máš to venku

5. Zpětná montáž je opačným postupem

- Jinak tohle bys tu ale někde určitě našel v nějakém tématu [emoji6]

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...