Publikováno Září 22, 20169 r Ahoj, koupil jsem Superba 1.8 TSI 118kw 4x4 v manuálu. RV 2011. Při rozjezdu do zatáčky mi auto pokaždé jednou lehce cukne. (např jako by lehce podklouzlo kolo na ledu). V servise nenalezli chybu, bylo mi řečeno, že jde o spínání haldexu a je to normální. Může mi to prosím někdo se čtyřkolkou nebo ze zkušenosti potvrdit? Téměř vždy se to stane na jedničku, při rozjezdu rovně žádné cuknutí. Díky Upraveno Září 22, 20169 r od dae
Říjen 20, 20168 r Ahoj, mam taky superb kombi 1.8tsi 4x4 rv 2011. Dela mi to naprosto stejne jak popisujes ty. Ptal jsem se na to v servisu a bylo mi taky receno ze je to normalni. Takze to asi normalni je. Vlastnim i Yetinu, stejna motorizace a dela mi to taky.
Listopad 6, 20186 r Síce staršia téma, ale potvrdzujem. Mám S II Combi 4x4 1.8TSI r.v.2010 a mám rovnaké symptómy - pri rozjazde na 1. stupeň s vytočenými kolesami ani nieže cuknutie, ale také ľahké zaváhanie. Pri rozjazde rovno nič. Už som si myslel, že mám halucinácie, ale mechanik potvrdil, že je to vlastnosť, nie závada :-) Upraveno Listopad 6, 20186 r od z00m
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.