dae Vloženo 22. Září 2016 Sdílet Vloženo 22. Září 2016 (editace) Ahoj, koupil jsem Superba 1.8 TSI 118kw 4x4 v manuálu. RV 2011. Při rozjezdu do zatáčky mi auto pokaždé jednou lehce cukne. (např jako by lehce podklouzlo kolo na ledu). V servise nenalezli chybu, bylo mi řečeno, že jde o spínání haldexu a je to normální. Může mi to prosím někdo se čtyřkolkou nebo ze zkušenosti potvrdit? Téměř vždy se to stane na jedničku, při rozjezdu rovně žádné cuknutí. Díky Editováno: 22. Září 2016, autor: dae Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrabicky Vloženo 20. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2016 Ahoj, mam taky superb kombi 1.8tsi 4x4 rv 2011. Dela mi to naprosto stejne jak popisujes ty. Ptal jsem se na to v servisu a bylo mi taky receno ze je to normalni. Takze to asi normalni je. Vlastnim i Yetinu, stejna motorizace a dela mi to taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 9. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2016 mám to od novoty, je to normální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z00m Vloženo 6. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2018 (editace) Síce staršia téma, ale potvrdzujem. Mám S II Combi 4x4 1.8TSI r.v.2010 a mám rovnaké symptómy - pri rozjazde na 1. stupeň s vytočenými kolesami ani nieže cuknutie, ale také ľahké zaváhanie. Pri rozjazde rovno nič. Už som si myslel, že mám halucinácie, ale mechanik potvrdil, že je to vlastnosť, nie závada :-) Editováno: 6. Listopad 2018, autor: z00m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.