Cicko Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Pekný deň všetkým. Prosbička. Mam teraz semišové koberce, ktoré sú o podalhu chytene skrutkami s oválnou hlavou, ktorá sa skríži a ako gombík pridŕža koberec o podlahu. Zakúpil som si na mokré obdobie čisto gumenné, tie však už majú priložené iné skrutky, dokonca s drážkou v hlave pre skutkovač, t.j. nedajú sa využiť terajšie oválne gombíky. Otázka: Je potrebné len vyskrutkovať terašie a nahodiť nové skrutky? Skúšal som, a len sa točia do nemoty. Držia v nejakom závite, alebo závit skrutky je zahryznutý len v podlahovom koberci? Ďakujem za rady. Prečo by to nemohlo byť rovnaké a len vymeniť kus za kus? Nepochopím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Drzi to je v koberci, neboj se to vymenit - pokud ty gumove nepasuji na ty puvodni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Září 2006 Sdílet Vloženo 27. Září 2006 Jj, drží v koberci, měl by se do něj vyříznout malý křážek, tuším 5x5 mm se středem v ose šroubku a pak se tam jednoduše našroubuje. Nedrží to jako klasický šroub - matka, ale mám to 2 roky a koberce, i gumové i látkové v létě, drží perfektně. Když něuděláš ten křížek moc velký, nevypadnou ani se nevytočí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Já dělal jen malou díru šídlem. Jde tam ten šroub hůř, ale zas líp drží. Jinak mne docela štve, že nejsou ve Škodovce schopni zachovat stejnou rozteč a způsob uchycení u různých koberců z nabídky orig příslušenství. Těch co mají jiné koberce v létě a jiné (obvykle) gumové v zimě je jistě víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Já dělal jen malou díru šídlem. Jde tam ten šroub hůř, ale zas líp drží. Jinak mne docela štve, že nejsou ve Škodovce schopni zachovat stejnou rozteč a způsob uchycení u různých koberců z nabídky orig příslušenství. Těch co mají jiné koberce v létě a jiné (obvykle) gumové v zimě je jistě víc. Tak to mám asi štěstí, mám gumové a látkové a oboje mají stejnou rozteč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.