Publikováno Září 27, 200618 r Pekný deň všetkým. Prosbička. Mam teraz semišové koberce, ktoré sú o podalhu chytene skrutkami s oválnou hlavou, ktorá sa skríži a ako gombík pridŕža koberec o podlahu. Zakúpil som si na mokré obdobie čisto gumenné, tie však už majú priložené iné skrutky, dokonca s drážkou v hlave pre skutkovač, t.j. nedajú sa využiť terajšie oválne gombíky. Otázka: Je potrebné len vyskrutkovať terašie a nahodiť nové skrutky? Skúšal som, a len sa točia do nemoty. Držia v nejakom závite, alebo závit skrutky je zahryznutý len v podlahovom koberci? Ďakujem za rady. Prečo by to nemohlo byť rovnaké a len vymeniť kus za kus? Nepochopím.
Září 27, 200618 r Drzi to je v koberci, neboj se to vymenit - pokud ty gumove nepasuji na ty puvodni...
Září 27, 200618 r Jj, drží v koberci, měl by se do něj vyříznout malý křážek, tuším 5x5 mm se středem v ose šroubku a pak se tam jednoduše našroubuje. Nedrží to jako klasický šroub - matka, ale mám to 2 roky a koberce, i gumové i látkové v létě, drží perfektně. Když něuděláš ten křížek moc velký, nevypadnou ani se nevytočí.
Říjen 20, 200618 r Já dělal jen malou díru šídlem. Jde tam ten šroub hůř, ale zas líp drží. Jinak mne docela štve, že nejsou ve Škodovce schopni zachovat stejnou rozteč a způsob uchycení u různých koberců z nabídky orig příslušenství. Těch co mají jiné koberce v létě a jiné (obvykle) gumové v zimě je jistě víc.
Říjen 20, 200618 r Já dělal jen malou díru šídlem. Jde tam ten šroub hůř, ale zas líp drží. Jinak mne docela štve, že nejsou ve Škodovce schopni zachovat stejnou rozteč a způsob uchycení u různých koberců z nabídky orig příslušenství. Těch co mají jiné koberce v létě a jiné (obvykle) gumové v zimě je jistě víc. Tak to mám asi štěstí, mám gumové a látkové a oboje mají stejnou rozteč
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.