nseries100 Vloženo 26. Září 2016 Sdílet Vloženo 26. Září 2016 (editace) Zdravím, začal jsem mít nejspíše problém se senzorem kapoty. Začíná se při jízdě pravidelně stávat, že na displeji buď problikává či zůstane svítit symbol vozu se znázorněnou otevřenou kapotou. Druhou variantou (tou horší), která nastává, je výstražné pípnutí, které se opakuje třeba desetkrát. Pak dá chvíli pokoj, pak zase pípne a tak dále. Je to náhodné. Měl někdo podobný problém? Servis bude nejspíš jasnou volbou. Najeto cca 5500 km. Editováno: 26. Září 2016, autor: nseries100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 26. Září 2016 Sdílet Vloženo 26. Září 2016 Odpověděl jsi si sám, pravděpodobně je nutno seřídit snímač. Předpokládám, že jsi nezjistil pootevření kapoty. To bych jel do servisu se sevřenou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 26. Září 2016 Sdílet Vloženo 26. Září 2016 Je tam jeste mechanicka pojistka, tak samo se to snad neotevre. Nicmene servisu se asi nevyhnes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nseries100 Vloženo 27. Září 2016 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2016 Na pátek jsem objednán na servis. Snad to bude rychlovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelo222 Vloženo 16. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2020 V 26. 9. 2016 na 16:27, nseries100 napsal: Zdravím, začal jsem mít nejspíše problém se senzorem kapoty. Začíná se při jízdě pravidelně stávat, že na displeji buď problikává či zůstane svítit symbol vozu se znázorněnou otevřenou kapotou. Druhou variantou (tou horší), která nastává, je výstražné pípnutí, které se opakuje třeba desetkrát. Pak dá chvíli pokoj, pak zase pípne a tak dále. Je to náhodné. Měl někdo podobný problém? Servis bude nejspíš jasnou volbou. Najeto cca 5500 km. cau , dnes sa mi to zacalo robit tiez, najprv preblikava zadna kapota a potom vystrazny ton aj 20x s preblikavanim. Ako si to prosim ta poriesil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nseries100 Vloženo 16. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2020 Ahoj, bez problémů vyřešeno reklamací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelo222 Vloženo 16. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2020 a co tam bolo treba menit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nseries100 Vloženo 16. Říjen 2020 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2020 Tuším, že měnili komplet zámek kapoty. Je to už čtyři roky a zakázkový list se mi zrovna nechce hledat 😃 Zajeď s tím do AS. Reklamace byla bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelo222 Vloženo 16. Říjen 2020 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2020 ok diky za info :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.