Červenec 2, 20187 r Zdravim, tak jsem nakonec sehnal kartu kde jde měnit CID, takže jich pár po trhu ještě koluje. Upraveno Červenec 4, 20187 r od Dawek Wrong information
Červenec 18, 20187 r V 22. 1. 2017 na 21:56, clouseau napsal: kdyby si s tím někdo nedokázal poradit a měl by zájem o aktualizaci EU West V9, nebo EU East V8 pro Amundsen+ (RNS315) nebo Amundsen ( RNS310) tak ať mi pošle zprávu. Poprosim o pomoc . Muzes mi zaslat na email navod a odkaz pro ztazeni map do rns 310 a 315 nam alhambry 2011 a 2013 dekuji
Červenec 18, 20187 r Pokud o tom vůbec nic nevíš, tak asi bude jednoduší si je koupit Ale zkusit to můžeš. Není to o datech, ale o SD kartách a CID. Stačí si pročíst fórum a zjistíš co a jak, už to tu bylo zmíněno.
Srpen 13, 20187 r Zdar hoši, mám už použitú microSD kartu - čiže je zamknutá a chcem ju použiť zase ale nedá sa mi odomknúť , skúšal som Nokia N97 a E51, ale keď ju vložím pýta si UNLOCK kód, a možnosť naformatovať mi nikde neponukne. Ako sa to dá preformatovať ? Ďakujem
Srpen 13, 20187 r před 6 minutami, jogobelo napsal: Zdar hoši, mám už použitú microSD kartu - čiže je zamknutá a chcem ju použiť zase ale nedá sa mi odomknúť , skúšal som Nokia N97 a E51, ale keď ju vložím pýta si UNLOCK kód, a možnosť naformatovať mi nikde neponukne. Ako sa to dá preformatovať ? Ďakujem mě se to povedlo s Nokií 5800 Express Music
Srpen 16, 20187 r Moc děkuji uživateli Closeau za pomoc s aktualizacemi map. Komunikace perfentni, vše proběhlo v pořádku a jak slíbil. Určitě doporučuji!!
Srpen 26, 20187 r Zdravím všechny vespolek, mám jednu kartu Samsung evo plus s měnitělným CID. V případě zájmu písněte a domluvíme. Karta nová, originální.
Říjen 27, 20186 r Ahoj všem, bohužel moje technika poněkud selhává, tak bych se chtěl obrátit na někoho z Ostravy, kdo by mi asistoval se svou kartou při aktualizaci mé RNS 315 :-) Chtěl bych aktualizovat z west V5 na West v10. Děkuji předem za ochotu. :-)
Prosinec 10, 20186 r Pokud by měl někdo zájem o nejnovější mapy West V11 pro Amundsen+ ( RNS315) tak ať mi napíše zprávu. Východ stále jen ve verzi V8 :-( Pro Amundsen (RNS310) jsou stále ještě k dispozici mapy ve verzi V10. Upraveno Prosinec 10, 20186 r od clouseau
Prosinec 12, 20186 r On 12/10/2018 at 8:50 AM, clouseau said: Pokud by měl někdo zájem o nejnovější mapy West V11 pro Amundsen+ ( RNS315) tak ať mi napíše zprávu. Východ stále jen ve verzi V8 :-( Pro Amundsen (RNS310) jsou stále ještě k dispozici mapy ve verzi V10. Dobrý večer, mám zájem o mapy pro RNS310. Potřebuji je však i s kartou. Je to u Vás řešitelné?
Prosinec 13, 20186 r 6 hours ago, clouseau said: Samozřejmě. Píšu SZ. Ahoj, koupil jsem VW s navigací bez map, zkusil jsem dle nějakého návodu, (gpsera.eu), koupit nějakou doporučenou SD od Samsungu, a zkusil jsem i změnit CID v ubuntu, ale nepořídil jsem. Pak jsem někde na myslím gpspower přečet že už to nejde, a že šlo jen o nějakou dočasnou emisi karet v zásadě s chybnou. Myslím že tam byl také nick clousaeu a byl schopen vygenerovat nějaký kod, kterým bych mohl kartu zamknout a patrně použít. Požádal jsem jej o tuhle službu, ale nezval se už. No zkrátka, už mě to nebaví, a tak chci, pokud lze, koupit funkční koupit kartu i s mapama. Lze?
Prosinec 13, 20186 r kulogrande : ano, samozřejmě že jsem ti psal zprávu...ale stále ještě si si ji nepřečetl...opravdu netuším proč... Kartu už mám pro tebe připravenou :-) 310 má jiný princip ochrany , tady žádný kod nepomůže... Upraveno Prosinec 13, 20186 r od clouseau
Prosinec 18, 20186 r Ahoj inspektore, děkuji ti za zprávu. Omlouvám se za sporadickou komunikaci.Mám v rodině nepříjemnou přihodu a tak nemám moc času komunikovat. Pakliže máš skutečně funkční kartu s V10 navíc, jak to tedy provedeme?
Prosinec 18, 20186 r Mám 32 i 64 GB kartu samsung Evo, nahodit tam mapy West V10 není problém, navrhni cenu a snad se domluvíme...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.