Dawek Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 (editace) Zdravim, tak jsem nakonec sehnal kartu kde jde měnit CID, takže jich pár po trhu ještě koluje. Editováno: 4. Červenec 2018, autor: Dawek Wrong information Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawek Vloženo 9. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2018 Děkuju Clouseau za pomoc s aktualizacemi. Reaguje hned, ochotně a smysluplně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo123 Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 V 22. 1. 2017 na 21:56, clouseau napsal: kdyby si s tím někdo nedokázal poradit a měl by zájem o aktualizaci EU West V9, nebo EU East V8 pro Amundsen+ (RNS315) nebo Amundsen ( RNS310) tak ať mi pošle zprávu. Poprosim o pomoc . Muzes mi zaslat na email navod a odkaz pro ztazeni map do rns 310 a 315 nam alhambry 2011 a 2013 dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Švihovec Vloženo 18. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2018 Pokud o tom vůbec nic nevíš, tak asi bude jednoduší si je koupit Ale zkusit to můžeš. Není to o datech, ale o SD kartách a CID. Stačí si pročíst fórum a zjistíš co a jak, už to tu bylo zmíněno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darylos Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 Najde se nekdo, kdo by mi dal heslo k CIDu? Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kud001 Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Děkuju Clouseau za pomoc s aktualizacemi. Reaguje hned . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogobelo Vloženo 13. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2018 Zdar hoši, mám už použitú microSD kartu - čiže je zamknutá a chcem ju použiť zase ale nedá sa mi odomknúť , skúšal som Nokia N97 a E51, ale keď ju vložím pýta si UNLOCK kód, a možnosť naformatovať mi nikde neponukne. Ako sa to dá preformatovať ? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrieger Vloženo 13. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2018 najdi v menu položku "Soubory" tam klikni napametova karta a format... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MMatesssVW Vloženo 13. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2018 před 6 minutami, jogobelo napsal: Zdar hoši, mám už použitú microSD kartu - čiže je zamknutá a chcem ju použiť zase ale nedá sa mi odomknúť , skúšal som Nokia N97 a E51, ale keď ju vložím pýta si UNLOCK kód, a možnosť naformatovať mi nikde neponukne. Ako sa to dá preformatovať ? Ďakujem mě se to povedlo s Nokií 5800 Express Music Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogobelo Vloženo 13. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2018 neponuká mi tam možnosť formátovať - @vrieger Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogobelo Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Tak nakoniec sa podarilo s Nokiou N95 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasnevtipil@seznam.cz Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 Moc děkuji uživateli Closeau za pomoc s aktualizacemi map. Komunikace perfentni, vše proběhlo v pořádku a jak slíbil. Určitě doporučuji!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepanzeleny Vloženo 17. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2018 Nyní karta zformátována / odemknuta na Nokis C6-00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepanzeleny Vloženo 19. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2018 Dekuji Clouseau za pomoc při aktualizaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IsicCarnet Vloženo 26. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2018 Zdravím všechny vespolek, mám jednu kartu Samsung evo plus s měnitělným CID. V případě zájmu písněte a domluvíme. Karta nová, originální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexman Vloženo 14. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2018 Dekuji Clouseau za pomoc při aktualizaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladopp Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 Ahoj všem, bohužel moje technika poněkud selhává, tak bych se chtěl obrátit na někoho z Ostravy, kdo by mi asistoval se svou kartou při aktualizaci mé RNS 315 :-) Chtěl bych aktualizovat z west V5 na West v10. Děkuji předem za ochotu. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 (editace) Pokud by měl někdo zájem o nejnovější mapy West V11 pro Amundsen+ ( RNS315) tak ať mi napíše zprávu. Východ stále jen ve verzi V8 :-( Pro Amundsen (RNS310) jsou stále ještě k dispozici mapy ve verzi V10. Editováno: 10. Prosinec 2018, autor: clouseau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulogrande Vloženo 12. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2018 On 12/10/2018 at 8:50 AM, clouseau said: Pokud by měl někdo zájem o nejnovější mapy West V11 pro Amundsen+ ( RNS315) tak ať mi napíše zprávu. Východ stále jen ve verzi V8 :-( Pro Amundsen (RNS310) jsou stále ještě k dispozici mapy ve verzi V10. Dobrý večer, mám zájem o mapy pro RNS310. Potřebuji je však i s kartou. Je to u Vás řešitelné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 Samozřejmě. Píšu SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulogrande Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 6 hours ago, clouseau said: Samozřejmě. Píšu SZ. Ahoj, koupil jsem VW s navigací bez map, zkusil jsem dle nějakého návodu, (gpsera.eu), koupit nějakou doporučenou SD od Samsungu, a zkusil jsem i změnit CID v ubuntu, ale nepořídil jsem. Pak jsem někde na myslím gpspower přečet že už to nejde, a že šlo jen o nějakou dočasnou emisi karet v zásadě s chybnou. Myslím že tam byl také nick clousaeu a byl schopen vygenerovat nějaký kod, kterým bych mohl kartu zamknout a patrně použít. Požádal jsem jej o tuhle službu, ale nezval se už. No zkrátka, už mě to nebaví, a tak chci, pokud lze, koupit funkční koupit kartu i s mapama. Lze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrieger Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 Podívej se do správ tady na fóru, určitě se ti ozval... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clouseau Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 (editace) kulogrande : ano, samozřejmě že jsem ti psal zprávu...ale stále ještě si si ji nepřečetl...opravdu netuším proč... Kartu už mám pro tebe připravenou :-) 310 má jiný princip ochrany , tady žádný kod nepomůže... Editováno: 13. Prosinec 2018, autor: clouseau 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulogrande Vloženo 18. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2018 Ahoj inspektore, děkuji ti za zprávu. Omlouvám se za sporadickou komunikaci.Mám v rodině nepříjemnou přihodu a tak nemám moc času komunikovat. Pakliže máš skutečně funkční kartu s V10 navíc, jak to tedy provedeme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrieger Vloženo 18. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2018 Mám 32 i 64 GB kartu samsung Evo, nahodit tam mapy West V10 není problém, navrhni cenu a snad se domluvíme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.