Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím borci, 

chtěl bych se zeptat ohledně aktualizace Amundsenu+.

Pročítal jsem toto vlákno ohledně aktualizací pro tento typ navigace. Potřeboval bych někde sehnat novější aktualizace ale nedokážu si sám naformátovat kartu a udělat si z ní aktualizační SDkartu. Chtěl bych se zeptat jestli tuto kartu s aktualizacemi nabízí někdo zde na fóru. Ideálně východ.

Díky za odpověď :-)

Vloženo (editace)

Ahoj, ma niekto odkaz kde sa daju stiahnut mapy v10 pre RNS315. Skusal som to stiahnut zo stranky gpsarchive ale tam treba cakat po kazdom stiahnuti 2h.dakujem

EDIT: uz som nasiel.

https://mega.nz/#F!A1Uy1ZgJ!0ObvcXJ9eNdHMpHbvuLrEw

Editováno: , autor: zdenci22
Vloženo
V 8.3.2018 na 21:45, infernus01 napsal:

Stačí ti k tomu opravdu jen ten kod, kterym kartu zaheslujes. Kod je unikatni a vaze se na CID číslo tvé karty. Pochybuji, že ti kod jen tak někdo sdělí. Pokud chceš, mám tu ještě jednu SD kartu s V10 West za 550,-

Vloženo
V 5. 4. 2018 na 17:41, aldigore napsal:

Zdravim, mohl bych take poprosit o zaslani nejakeho podrobnejsiho navodu na tento mail? aldigore@seznam.cz

Predem dekuji moc.

Návod už tady byl zveřejněn několikrát, stačí si pročíst vlákno.

Kdyby jsi nepochodil, napiš mi zprávu.

Vloženo (editace)
V 5. 4. 2018 na 13:40, Milan Tvrdík napsal:

Ahoj. Prosím.  Kolik by od tebe stála karta s mapa v10  na 315? Díky moc. 

Milane, s instalací map ti mohu pomoci, ale prodej karet zde v tomto vlákně řešit nebudeme. Poslal jsem ti zprávu.

Editováno: , autor: clouseau
Vloženo

Je to podivné, ale tolik očekávané a hlavně potřebné mapy V10 East pro RNS315 ( Amundsen) stále nejsou vydané.

Jakoby VW úplně ztatil zájem řešit aktualizaci map pro dnes již přece jen starší navigace RNS315 a východní blok.

Přitom ale pro RNS310 jsou vydané obě nejnovější verze - tedy i East.

Tak si tak říkám...proč zrovna majitelé RNS315 z východní části Evropy nemají k dispozici aktuální mapy?

Napadá vás čím by to mohlo být?

BTW : pokud má někdo zájem o nejnovější mapy pro RNS310, RNS315, tak ať napíše zprávu...

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
Vloženo
V 23. 4. 2018 na 20:19, clouseau napsal:

Radku, mrkni do pošty...

zdravím

zkoušel jsem tě také kontaktovat přes zprávu ale nejde to...tak jsem psal email na rns315@volny.cz.

Díky za odpověď

Vloženo
Právě teď, Kukub17 napsal:

Ahoj taktéž schanim nejnovější mapy na rns 315. Clouseau nedá se ti poslat zprava tak to zkouším tady. Předem dekuju 

Kdyžtak můj e-mail kubik.ba@seznam.cz 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...